Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Bagárova po dlhej odmlke naznačila, AKO je na tom vo vzťahu s Muradovom!
Zdielať na

Bagárova po dlhej odmlke naznačila, AKO je na tom vo vzťahu s Muradovom!

Archívna reportáž

Po dlhom odlúčení speváčky Moniky Bagárovej (27) a zápasníka Makhmuda Muradova (31) na to ich vzťah doplatil. Pred Vianocami speváčka ohlásila rozchod, no po jeho príchode do Prahy sa začali zrejme predsa len zbližovať. Hlavným dôvodom je akiste ich malá dcérka Rumia. Pre oboch je vraj dôležité, aby mala normálne fungujúcich rodičov. Niekto dokonca vraj zahliadol Moniku počas víkendu v dome neďaleko Prahy, odkiaľ nedávno odišla a Mach tam býva aktuálne sám.

Dá sa len špekulovať, či tam speváčka spolu s dcérkou prišli len na návštevu, aby Rumia celkom na otca nezabudla, alebo sa chystajú v dome aj zdržať na dlhšiu dobu. "Ruminka je zmyslom nášho života. Obaja pre ňu dýchame a vždy urobíme všetko pre to, aby bola šťastná a nič jej nechýbalo. Nemyslím materiálne," zverila sa speváčka svojim sledovateľom na sociálnej sieti a z jej slov je jasné, že si chce s Machom udržať dobrý vzťah. Iste v tomto prípade nenastane situácia, žeby sa stal iba platiteľom výživného, aj on sám tvrdí, že dcérka je pre neho všetko.

Ona sama sa snaží Ruminke venovať čo najviac, ale predsa len sa chce už venovať viac aj svojej rozbehnutej kariére speváčky. S dcérkou jej síce pomáhajú rodičia, ale bolo by aj pre Ruminku dobré, keď by sa zapojil aspoň trochu aj Mach. Je však otázne na ako dlho sa v Česku zdrží. Zakrátko by mal odísť trénovať kvôli pripravovanému zápasu do zahraničia a potom ktovie, čo všetko ho ešte čaká.

Vypočujte si nedávny hit s názvom Červánky od Moniky Bagárovej v spolupráci so spevákom Slzom: 

Bagárová ale plánuje veľký návrat na hudobnú scénu. "Aby som povedala pravdu, tak mi koncertovanie hlavne s kapelou chýba. Celkovo mi chýba hudba, tvorba a tento rok som sa rozhodla, že sa jej opäť začnem poriadne venovať a budem tu pre vás opäť ako speváčka! Ruminka je už väčšia a časom si myslím, že zvládne dlhší čas bez mamy a ja budem pokojnejšia a budem sa môcť sústrediť na prácu v štúdiu a skladanie. Bambuľka je mi momentálne väčšinou všade v pätách," priznala sa milujúca mama, ale zároveň aj profesionálna speváčka s veľkými ambíciami. Obe tieto lásky by rada skĺbila čo najviac dokopy, ktovie, možno po čase s Machom prehodnotia aj svoj rozchod.

Makhmud sa po dlhšom čase opäť stretol so svojou dcérkou Rumiou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Súvisiace články

Najčítanejšie