Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Zásadná zmena v Darinom živote! Ide spraviť to, čo si netrúfla ešte nikdy!
Zdielať na

Zásadná zmena v Darinom živote! Ide spraviť to, čo si netrúfla ešte nikdy!

Archívna reportáž

Po úspešnom vlaňajšom roku, kedy sa speváčke Dare Rolins (49) darilo ako v podnikaní, tak aj v láske a slúžilo jej vcelku dobre aj zdravie, je podľa nej čas na spomalenie tempa. Ku koncu roku ju čaká oslava životného jubilea a oddych by si už naozaj zaslúžila. Svoju kariéru začala ešte ako dieťa a nepoľavovala v nej až doteraz. Na sociálnych sieťach priznala, že jej diáre sa plnili už od detstva, keď vystupovala po celom vtedajšom Československu, ako aj v zahraničí, najmä v Nemecku, spolu s Karlom Gottom. Slávy si užila dosť, až ju to už občas unavuje. Najmä, keď teraz do jej života vstúpila opäť veľká láska a rada by si ju užila v súkromí bez zbytočnej publicity.

​Svoj talent Rolins prejavila aj ako zdatná podnikateľka. Najmä počas pandémie, keď mala aj ona pauzu v hudobnej oblasti, zamerala sa na svoj biznis s e-shopom a darí sa jej skvelo. Podľa vzoru viacerých hereckých hviezd prezentuje svoj nadštandardný životný štýl a ponúka výrobky, ktoré vraj k nemu neodmysliteľne patria. Pre mnohé ženy je jej spôsob života, ako aj vizáž, priam rozprávkovým snom. A zjavne si ho naplno, ale v realite, užíva aj úspešná speváčka. Darí sa jej snáď vo všetkom, na čo siahne.

Rolins sa rada popýši aj so svojou jedinou dcérou Laurou, po ktorej pomenovala aj svoj parfum. Stáva sa z nej krásna slečna a pomaly, ale iste spolu zdieľajú aj šatník. Má v mame vzor, ale je vraj stále skromná a rozumná. Do Darinho života vstúpil pred pár mesiacmi veľmi úspešný muž, futbalista Pavel Nedvěd, ktorý ju už vraj obdivoval mnoho rokov. Obidvaja boli nezadaní, ešte k tomu rovesníci, a tak ich spoločnému šťastiu by nemalo brániť nič, aj keď sa iste nájdu aj neprajníci. Dara si uvedomuje, že by tento vzťah zanedbať rozhodne nemala. "Mám v pláne viac si užívať život, Lolu a svojho muža. Chcem menej kočovať a viac investovať svoj čas len do vecí, ktoré ma vyslovene bavia," zverila sa Dara na Instagrame s veľkou zmenou, ktorú vo svojom živote chystá. Po 40 rokoch divokej jazdy si už oddych skutočne zaslúži, no zjavne musela dozrieť, aby si na pauzu, či skôr isté spomalenie, aj trúfla.

Takto pred rokom ešte netušila, aká veľká láska ju čaká: 

​Kým ale "vypne", chce ešte dokončiť svoj nový album a podporiť a budovať svoju značku. S účinkovaním na rôznych akciách už ale asi poľaví. Zranený členok, ako aj druhý prst na nohe vlani možno bolo znamenie - "spomaľ, máš privysokú rýchlosť", pomohla si veršom z pesničky kolegyne Knechtovej. Chce nájsť v tom nedobrovoľnom spomalení pokoj. "Dnes je to týždeň, čo som začala pravidelne ráno cvičiť jógu," pochválila sa. "Zabudla som čítať knihy v stave, keď podvedome nepremýšľate o tom, čo ešte treba urobiť, vyriešiť, zariadiť alebo komu zavolať," spomenula. Zjavne našla oporu u Pavla Nedvěda. Priznala, že je pre ňu náročné byť "matkou pluku", ako sa nazvala. "A preto je fajn, mať konečne po boku niekoho, o koho sa dá oprieť a o všetky radosti aj starosti podeliť," vyznala sa na záver s výzvou: "Užívajte život a nezabúdajte NA SEBA".  A pridala aj šťastie, ktoré je pritom nevyhnutné.

Spokojná a zamilovaná Dara dáva rady do života fanúšikom na sociálnych sieťach:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie