Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hviezdna speváčka na pohrebe syna šokovala! Malo TOTO šialené oblečenie niečo symbolizovať..?
Zdielať na

Hviezdna speváčka na pohrebe syna šokovala! Malo TOTO šialené oblečenie niečo symbolizovať..?

Zdroj: Facebook

Pre psychicky zlomenú speváčku Sinead O'Connor (55), bola posledná rozlúčka so synom Shaneom (†17) iste bolestná. Po oznámení, že spáchal samovraždu po úteku z nemocnice, kde bol hospitalizovaný pre jeho psychické problémy, ai sama chcela vziať život. Aj preto ju pre istotu odviedla polícia na hospitalizáciu do nemocnice. O samovraždu sa už pokúšala aj v minulosti, teraz sa viní aj zo synovej smrti. "Shaneova smrť nie je nikoho iného vina, len moja," obviňovala sa na sociálnej sieti. Speváčka má vraj až tri diagnózy psychického charakteru a vyzývala preto svojho času verejnosť, aby boli láskaví k takýmto ľuďom a nenechávali ich v tom samých.

Pomoc a útechu pre jej boľavú dušu hľadala aj v rôznych náboženstvách. Ako kresťanka konvertovala v roku 2018 na islam, ale prekvapivo, pohreb syna bol v hinduistickom duchu. Možno aj preto volila veľmi podivnú farbu na  poslednú rozlúčku s jej milovaným Shaneom. Obliekla si na seba sýto ružové tepláky a na nohách mala papuče. V hinduizme veria na reinkarnáciu duše a večný kolobeh života a duše, preto je ich pohrebný sprievod veľmi farebný ako symbol života a radosti z jeho návratu. Aj keď samotní smútiaci sú zväčša v bielom, sú ovešaní kvetmi a farebnými ozdobami. "Bol to veľmi krásny hinduistický obrad. Shane by bol nadšený. Do rakvy som mu dal niekoľko balíčkov cigariet pre prípad, že by v nebi žiadne neboli. Aj to by sa mu páčilo...," vyjadrila sa Sinead k rozlúčke so synom, na ktorej sa v Dubline zúčastnilo približne 50 osôb.

Sinead O'Connnor vystrelil v 90. rokoch medzi top speváčky hit s názvom Nothing Compares 2U:

O'Connor oznámila skon Shanea na Twitteri a uviedla, že jej "krásny syn sa rozhodol ukončiť svoj pozemský boj" s veľkou bolesťou na duši. "Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, samotné svetlo môjho života, sa dnes rozhodol ukončiť svoj pozemský boj a teraz je s Bohom. Nech odpočíva v pokoji a nech nikto nenasleduje jeho príklad. Moje dieťa. Tak veľmi ťa milujem. Prosím, buď v pokoji," vyznala sa zrútená mama.

V jednej svojej piesni spieva: "Všetky narodené deti hovoria Božie meno. Stále znova. Všetky deti prišli z vesmíru... Tam je jediná láska... Odtiaľ ich doviedla ruka anjela. Boh im dal hviezdy aby ich použili ako rebríky. Všetky deti sa rodia z ohromnej bolesti. Stále znova. Všetko sa rodí z ohromnej bolesti..." Citlivá duša speváčky cíti veľkú bolesť zo strany syna. "Idem nájsť Shanea. Toto je len zdržanie," napísala a vzbudila tým u priaznivcov veľké obavy o jej život. Hoci sa neskôr za tieto, aj ďalšie vyjadrenia naznačujúce túžbu po smrti ospravedlnila, zdá sa, že stále nie je psychicky celkom v poriadku. Nečudo.
Sinead zvolila na pohreb syna skutočne netradičný odev:
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alfonso Carbone (@carbone2914)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie