Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Katty Perry láskyplne blahoželala jej Orlandovi, on jej to oplatil nie práve najlepšie!
Zdielať na

Katty Perry láskyplne blahoželala jej Orlandovi, on jej to oplatil nie práve najlepšie!

Archívna reportáž

Speváčka Katy Perry (37) sa na sociálnej sieti podelila o sériu odvážnych záberov zo zákulisia z nahrávania nového videoklipu. Minulý pondelok po prvýkrát zverejnila nahrávku videoklipu k piesni "When I'm Gone". V jej príspevku na jednej z fotiek Perry pózovala zozadu s rukami opretými o stenu, pričom bola hore bez a na sebe mala oblečené iba ultra široké čierne nohavice. Z jednej strany bolo vidieť časť odhaleného prsníka. Treba uznať, ze aj po narodení dcérky Daisy Love je stále neuveriteľne sexi.

​Tento jej príspevok na Instagrame získal zakrátko viac ako tri milióny lajkov a tisíce pochvalných komentárov. Jeden z nich napísal aj Orlando Bloom, hoci rozhodne nebol taký, ako by ľudia čakali. "Zlatko, mohla by si obstarať orieškové mlieko? Už sa nám míňa," okomentoval na oko znudene jej sexi fotku, ako to urobil v minulosti podobne už viackrát. Jej fanúšikov jeho komentár veľmi pobavil. Táto fotka nebola jediná, na nasledujúcich fotografiách popová hviezda robila rôzne selfie pred stojanom s oblečením, ktoré bolo vidieť vo videoklipe. K príspevku na Instagrame napísala: "Nech je to horúce, baby".

Perry zverejnila videoklip k spolupráci s Alessom v pravom perryovskom štýle s ohromujúcimi kostýmami a pôsobivými tanečnými pohybmi. "Viete, myslím si, že je jednoducho čas dať im všetko, čo chcú," hovorí na začiatku videa, mysliac tým iste svojich fanúšikov. To sa jej rozhodne podarilo. Interpretka skladby "Teenage Dream" debutovala s videoklipom počas pondelkového národného šampionátu v univerzitnom futbale 2022. Počas polčasu v prestávke si diváci mohli pozrieť premiéru videoklipu "When I'm Gone".

Katy ukázala ukážkovú postavičku aj v novom klipe k piesni When I'm Gone: 

Od roku 2016 je Perry partnerkou Orlanda Blooma, ktorý pred pár dňami oslávil 45 rokov. Katy na to nezabudla a prostredníctvom Instagramu mu zablahoželala: "Šťastné 45. narodeniny najláskavejšiemu, najhlbšiemu, najoduševnenejšiemu, najsexi a najsilnejšiemu mužovi, akého poznám. Ďakujem ti, že si mi bol stálym kompasom, neochvejnou kotvou a vnášal si radosť zo života do každej miestnosti, do ktorej si vstúpil. Si láskou a svetlom môjho života. Ďakujem za teba svojim šťastným hviezdam." Takéto vyznanie muselo dojať iste aj samotného Orlanda. No ako vidieť podľa komentárov k sexi fotkám Perry, on je na vyznania v podobnom duchu skúpy. Obaja však majú veľký zmysel pre humor a tak mu Katy iste jeho ironicky pôsobiace poznámky odpúšťa so smiechom, rovnako, ako fanúšikovia. 

Katy vyznala lásku Orlandovi k jeho 45. narodeninám:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry)

Katy je po pôrode dcérky Daisy Dove opäť v top forme, Orlando však podobné jej príspevky komentuje celkom svojsky:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry)

Súvisiace články

Najčítanejšie