Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mohla televízna hviezda a vychytená modelka TOTO spraviť neveste?! Totálne ju zatienila!
Zdielať na

Mohla televízna hviezda a vychytená modelka TOTO spraviť neveste?! Totálne ju zatienila!

Archívna reportáž

Pre svadbu plati isté nepísané pravidlá, ktoré sa jednoducho nemajú porušiť - v prvom rade sa týkajú nevesty, ktorá má byť v ten deň jedinou hviezdou. Na svadbe svojej kamarátky Lauren Perez (29) sa modelka Kendall Jenner (26) v tomto zmysle rozhodne nevyznamenala.

​​Kendal Jenner, milionárska dcérenka klanu Kardashianok, ale aj jedna z najlepšie platených modeliek sveta je jednoducho zvyknutá byť najväčšia hviezda kdekoľvek príde.  Potreba ppútať na seba pozornosť je zjavne tak silná, že pozabudla na známe pravidlo, že nie je vhodné akýmkoľvek spôsobom zatieniť nevestu. Síce si vraj dala svoj outfit posvätiť nevestou, ale ktovie, či to Lauren nespravila len z lásky ku kamarátke. Skutočne by to mala byť v prvom rade vždy pozvaná kamarátka, ktorá by sa zamyslela, či je jej outfit v poriadku. Kendall tento filter asi nepoužíva.

Aj keď sa Kendall Jenner neobliekla do bielych šiat, čo sa považuje za najväčší prešľap, jej čierne šaty sotva zakrývajúce prsia, rozhodne vzbudzovali pozornosť viac ako tie, ktoré mala oblečené na sebe nevesta. Svadba sa konala síce už vlani v novembri, ale fotografie Kendall v odvážnych čiernych šatách Mônot za 1 500 eur, zverejnila nevesta až teraz. Okamžite sa stali predmetom živej diskusie na sociálnych sieťach. Kendall sa oprávnene nevyhla kritike, že na svadbe celkom zatienila nevestu.

Hviezdami sa to na svadbe Lauren len tak hemžilo, nechýbala ani Bella Hadid, tá sa ale obliekla vhodne:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LPW (@laurenperez)

"Tie šaty som mala od Lauren schválené a povolené," vehementne sa obhajovala na Instagrame Kendall. "Vyzerala skvele, veľmi sa mi v tých šatách páčila," vzápätí ju podporila samotná nevesta Lauren. Ale v skutočnosti takýto prešľap sa jednoducho stať vôbec nemal. Kendall bola dokonca družičkou na Laureninej svadbe. Treba uznať, že šaty ju priam charakterizovali a vyzerala skvelo, ale je naozaj otázne, či sa musela takto vyzývavo obliecť aj na svadbu svojej kamarátky. Je isté, že napriek svojmu mladému veku, vie Jenner, ako sa v šoubiznise pohybovať, aby na seba upútala pozornosť a profitovala z toho, napokon, najlepšiu školu dostala od rodiny v nekonečnej reality šou o Kardashiankách.

Súvisiace články

Najčítanejšie