Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Beckhamova fotka s dcérou rozdúchala vášne! Úchylné, alebo prosto len otcovská láska..?
Zdielať na

Beckhamova fotka s dcérou rozdúchala vášne! Úchylné, alebo prosto len otcovská láska..?

Archívna reportáž

Je až neuveriteľné, čo všetko dokáže medzi ľuďmi rozdúchať vášne, a čo dokážu kritizovať. Keď už ale majú niektorí problém s rodičovskou láskou je skôr na zamyslenie, či ich život nie je na zamyslenie smutný. Inak si nemožno vysvetliť, ako niekomu môže prekážať prejav lásky otca k dcére, aký zverejnil slávny bývalý futbalista David Beckham.

Hrdý otec David Beckham sa podelil o pekný moment medzi ním a 10-ročnou dcérou Harper, keď ju počas rannej prechádzky pobozkal na pery.  Bývalá 46-ročná futbalová hviezda sa pritom už predtým po zverejnení podobných fotografií stretla s tvrdou reakciou fanúšikov, ktorí trvali na tom, že bozkávať deti na pery je "úplne nesprávne". Napriek intenzívnej kritike sa hrdý otec David v piatok na Instagrame podelil o ďalší záber, na ktorom sa s Harper delí o krásny moment otca a dcéry.

David, ktorý má Harper ako najmladšieho dieťa so 47-ročnou manželkou Victoriou, k fotografii napísal: "Otecko a princezná Leia sa dnes ráno krásne prechádzali." Napriek jeho dobre mienenému príspevku sa do sekcie komentárov nahrnuli nespokojní fanúšikovia, aby dali svetu najavo svoje nikým nevyžiadané názory a tvrdili, že Harper je "príliš stará" na to, aby ju otec bozkával na pery.

Potetovaný futbalista sa v úlohe otca vyslovene našiel:

"Je už veľké dievča, je čas, aby si ju prestal bozkávať na pery. Je nesprávne takto bozkávať svoju dcéru," naliehal jeden z fanúšikov. "Prepáč, ale nie je už trochu veľká na to, aby si ju bozkával na pery? Zdá sa mi to trochu nevhodné," ozval sa ďalší. "Prestaňte s tými bozkávajúcimi sa fotkami! Je to fakt divné," posťažoval sa tretí. Hoci sa objavilo niekoľko podobne negatívnych komentárov, dobré napokon celkom jednoznačne prevážili a väčšina Davidových obdivovateľov sa nad fotkou rozplývala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham)

"Je to krásne! Harper je také šťastné dievča, že má takého citlivého otca, ako si ty," napísal jeden z používateľov Instagramu. Ďalší dodal: "Skutočne nechápem, ako to ľudia sexualizujú. Sú to predsa otec a dcéra." To je zrejme najtrefnejší názor, keď ľuďom celkom prirodzené veci prekážajú neraz preto, že nevedia spracovať vlastnú sexualitu. Prípadne možno zažili detstvo, keď im lásku podobne pekným spôsobom nikto neprejavoval. V prípade Beckhama to nebolo prvýkrát, čo rozpútal vášne fotkou, na ktorej bozkáva svoju dcéru Harper na pery. Rovnakú pridal na Silvestra, ale aj v roku 2020. Zdá sa, že ho hlúpe názory niektorých ľudí vôbec nezaujímajú, alebo dokonca sa možno rozhodol cez svoje fotky vyslovene pre "kampaň" na otcovskú lásku.

Súvisiace články

Najčítanejšie