Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Slávny spevák už minul  za vlasy peniaze v hodnote domu, aj tak to nepomohlo!
Zdielať na

Slávny spevák už minul  za vlasy peniaze v hodnote domu, aj tak to nepomohlo!

Archívna reportáž

​To, čo sú pre mnohíé ženy s vekom pribúdajúce kilá, je pre mužov strata vlasov. Aj kedysi vlasatý mladík Robbie Williams (47), už toho veľa na hlave nemá. Ešte v roku 2013 sa to rozhodol riešiť transplantáciou vlasov a chcel si to zopakovať aj v roku 2020. "Keď som tam prišiel, chlapík mi len povedal - 'Zlé správy, vaše vlasy sú také tenké, že s tým už nemôžeme nič robiť'," požaloval sa Robbie pre The Sun. Minulý rok si preto oholil hlavu a vyskúšal účes mohawk, po slovensky "na kohúta", aby si osviežil svoj imidž. Tzv. číro je účes, pri ktorom sú v najbežnejšom variante obe strany hlavy oholené, pričom v strede zostáva pruh výrazne dlhších vlasov. Niečo také nosili americkí indiáni Irokézi z údolia Mohawk.

Bolo to presne vlani v júli, keď Robbie predviedol nový účes ako spôsob, ako už "nebojovať" s ustupujúcimi vlasmi. Hviezda potom zdieľala na Instagrame video, na ktorom ho bolo vidieť, ako leží na posteli a pozerá na svoju manželku Aydu Field, ktorá sa zdala byť šokovaná jeho novým vzhľadom. Vo videu mu povedala: "Robbie Williams, vidím, že máš nový vzhľad, povedz mi o tom". Na to jej on odpovedal: "Vypadávajú mi vlasy. Rednú mi. Tak som si povedal, že to radšej prijmem, než aby som s tým bojoval". Ayda potom žartovala so svojím manželom a povedala mu: "Tak trochu vyzeráš ako skunk Pepe".

Robbie sa vie na seba pozrieť sebakriticky: "Keď som na pódiu a za mnou je 40-metrová obrazovka, na ktorej som ja, kým sa predvádzam sa a tvárim sa sexi, potom sa pozriem za seba a je tam chlapík s dvojitou bradou a bez vlasov". V rozhovore pre The Sun Robbie uviedol, že sa rozhodol aj pre injekcie na stimuláciu rastu vlasov. "Tak som si dal tie injekcie. Stáli majetok, dve fľaštičky tejto veci. Stálo to toľko, ako dom mojej starej mamy. Oni mi dali tie fľaštičky a povedali, že o päť mesiacov vám vlasy dorastú oveľa hustejšie. Nič sa nestalo. Teraz je už sedem mesiacov a nič sa nestalo," zveril sa s neveľmi vydarenou kúpou.

Robbieho ľudia milujú nielen pre spev a sexi vzhľad, ale aj bezprostrednú povahu a humor:

"Prichádzam o vlasy, a keď mi svetlo svieti na temeno hlavy, vyzerá ako detský zadoček," smeje sa Williams nad svojim handicapom. Robbie so svojimi vlasmi rád experimentuje. Dokonca si ich sám zafarbil na tmavo a po bokoch nechal šediny. Potom sa s tým rovno zveril svetu predtým, ako by sa začali šíriť zosmiešňujúce reči, že si farbí vlasy: "Odkaz svetu. Áno, zafarbil som si vlasy a viete prečo? Pretože to mám rád a je to zábava robiť takéto veci". Fanúšikovia mali na Robbieho tmavšie vlasy rozdelne názory, pričom mnohí priznali, že sa im jeho vzhľad "striebornej líšky" páči. "Milujem jeho vlasy. Rob vyzerá tak úžasne!" dostal kompliment v jednom z komentárov a drvivá väčšina fanúšičiek mala ten istý názor. Nie je to voči ženám veľmi spravodlivé, ale mužom jednoducho šediny pristanú akosi viac.

Ako mladý sa Robbie pýšil hustou hrivou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Robbie Williams (@robbiewilliams)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie