Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kanye má problém! Vyšetrujú ho pre ublíženie na zdraví, on si zatiaľ užíva novú lásku!
Zdielať na

Kanye má problém! Vyšetrujú ho pre ublíženie na zdraví, on si zatiaľ užíva novú lásku!

Archívna reportáž

​Zatiaľ, čo si manželka Kanye Westa (44), mediálna hviezda Kim Kardashian (41) užíva so svojím mladým priateľom Pete Davidsonom (27), slávny raper nedokáže brzdiť svoju agresivitu. A to napriek tomu, že aj on má po boku novú lásku. Ako potvrdila hovorkyňa losangeleskej polície pre PageSix, Kanye West je vyšetrovaný pre ublíženie na zdraví v Los Angeles. Podľa nemenovaných svedkov prešiel z počiatočnej slovnej prestrelky do fyzického útoku na jeho fanúšika, ktorý ho požiadal o autogram. Stalo sa to v piatok okolo tretej hodiny ráno miestneho času, keď West vyšiel zo svojho SUV zaparkovaného pred súkromným klubom Soho Warehouse.

Nevedno, ako presne incident začal. Zrejme ho vyvolal nevhodnou poznámkou jeho fanúšik. Potom ho raper v návale zlosti údajne udrel, po čom muž spadol na zem. Kanyemu hrozí trest maximálne šesť mesiacov väzenia. Zástupcovia Westa bezprostredne neodpovedali na žiadosť portálu PageSix o bližší komentár. Rovnako aj losangeleská polícia odmietla poskytnúť akékoľvek podrobnosti okrem toho, že potvrdila vyšetrovanie. Ani sám West nemá zjavne potrebu k tomu niečo povedať. Zrejme k prípadu povolajú na výsluch svedkov, ktorí aj nahrali z incidentu video.

Kanye sa už na nič nehrá zrejme aj preto, že je v klube miliardárov:

TMZ získalo tento videozáznam zjavne rozčúleného Westa, ktorého bolo počuť kričať: "Povedali ste to alebo nie? Povedali ste to alebo nie? Pretože to sa stalo práve teraz." West bol v stredu večer v reštaurácii klubu Delilah v západnom Hollywoode s priateľkou Juliou Fox (31) a celebritami ako Evan Ross, Madonna či Antonio Brown. Westa a Fox odfotografovali pri jeho odchode, keď sa bozkom a objatím rozlúčili a keď nasadol do SUV, Julie sa rýchlo vrátila späť do klubu. Raper je v rozvodovom konaní s Kim Kardashian a spríjemňuje si chvíle spolu s Fox a Brownom návštevou rôznych štýlových reštaurácií. Jednu súkromnú večeru absolvoval aj s Jaredom Kushnerom, zaťom Donalda Trumpa.

​Po odchode z klubu Delilah, kde zanechal priateľku Fox, sa pravdepodobne ešte zastavil v Soho Warehouse v centre Los Angeles. Práve v jeho blízkosti sa tento nočný incident odohral. TMZ získalo aj fotografie Kanye Westa zo štvrtkového rána, len niekoľko hodín po údajnom incidente. Vychádzal práve z auta v oblečený v mikine s kapucňou a na nohách mal obrovské gumáky. Keď zbadal fotografa, riadne zazeral a na hlavu si hneď prehodil kapucňu. Kanye skutočne nepatrí medzi hviezdy, ktoré by sa išli pretrhnúť, aby si získali srdci fanúšikov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie