Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Vondráčková poriadne prekvapila! Jednoznačné slová o SVADBE!
Zdielať na

Vondráčková poriadne prekvapila! Jednoznačné slová o SVADBE!

Archívna reportáž

Takto pred rokom bola Lucie Vondráčková (41) už nejaký ten piatok single. Naplno sa venovala kariére a synom, po rozvode s hokejistom Tomášom Plekancom už na romániky zjavne nemala chuť. No potom do jej života vstúpil v lete moderátor Petr Vojnar (45) a všetci sa tešili, že konečne našla opäť lásku. No až také horúce to zrejme nie je. Už pred Vianocami sa v talk show Jana Krausa vôbec netvárila ako zamilovaná, ba vcelku jasne dala najavo, že nič také už vo svojom živote nepotrebuje.

​Keď prišla reč na svadbu, nenechala si otvorené ani zadné vrátka. "Myslím, že to sa ma v tomto živote už netýka," odpovedala aj v relácii Face to Face na konkrétnu otázku o prípadnom druhom zväzku manželskom. Lucie ostala verná svojej povesti a tému úplne otočila. Za najväčší darček k Vianociam považuje vraj úspech, ktorý dosiahla počas roku. "Myslím, že tento rok bol pre mňa neskutočne krásny, či sa to týka spevu alebo herectva. Užila som si ho a nič mi nechýba. Dala som dokopy album, nakrútila som film v angličtine s Terezou Hirsch a hlavne sú tu moji dvaja nádherní chlapci, ktorí sú zdraví. Nemám už o čo bojovať," skonštatovala na záver minulého roku spokojná Lucie, ale mnohí jej priaznivci by očakávali, že spomenie aj svoju novú lásku, Petra Vojnara. Márne.

Vojnar sa zas vybral koncom roka spolu s priateľmi do Las Vegas a odtiaľ do Mexika. Ani náznak z oboch strán o nejakej spoločnej budúcnosti sa teda zaznamenať rozhodne nedal. No ľudia klebetia o ich rozchode už pomaly od rpvého dňa, čo vzťah zverejnili a už viackrát ukázali, že to tak nie je. Možno aj teraz prekvapia. "Peter je veľmi vtipný, inteligentný a je s ním dobre a som veľmi rada, že som ho stretla," aspoň niečo pozitivíne predsa len na margo priateľa povedala speváčka pred časom pre Sedmičku. Obaja vraj boli po lete pracovne veľmi vyťažení a preto čas spolu veľmi netrávili. Vcelku ľahko potom mohlo dôjsť aj k ich odcudzeniu, ako sa to stáva po letných dovolenkových láskach, čo by mohol byť aj ich prípad. Ale snáď nemali pravdu tí, ktorí naznačovali, že ich láska bola iba predstieraná, aby tým Vondráčková zvýšila záujem o svoje nové piesne. 

Pre Luciu bola vždy najpodstatnejšia je práca, hneď po synoch:

​Pre dvoch profesionálnych hercov by iste nemal byť problém zamilovanosť len hrať, ale bolo by to snáď príliš kruté voči fanúšikom oboch. Ukazuje sa, že prosto povaha Vondráčkovej je dosť komplikovaná a po sklamaní, ktoré ju zasiahlo v manželstve s hokejistom Tomášom Plekancom, je príliš opatrná v nadväzovaní vážnejšieho vzťahu. Pár mužov sa s ňou už spájali, ale zakrátko bolo vždy jasné, že ide len o pracovný, alebo kamarátsky vzťah. Otázne je, či bude podobný prípad napokon aj Vojnar, aj keď v jeho prípade sama vzťah priznala aj verejne. V dobe sociálnych dietí by to ale chcelo viac dôkazov, že sú spolu, ak by chceli predísť nekonečným špekuláciám o rozchode.

Vojnar si užíva veľký trip po Severnej Amerike, Luciu ale po boku nemá:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petr Vojnar (@petrvojnar)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie