Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zásnuby ako z filmu! Hviezdna herečka ukázala krásny prsteň plný symbolov!
Zdielať na

Zásnuby ako z filmu! Hviezdna herečka ukázala krásny prsteň plný symbolov!

Zdroj: instagram/MGK

Svoju lásku si pod posvätným stromom potvrdil v utorok excentrický pár Megan Fox (35) a Machine Gun Kelly (31). Americký spevák požiadal pod figovníkom známu herečku Megan Fox o ruku, pričom jej daroval špeciálne navrhnutý prsteň. Symbolizuje vraj ich dvoch, ako dvojdušu. Stretli sa a vzápätí začali spolu chodiť v roku 2020 pri nakrúcaní filmu Polnoc v Switchgrasse. Odvtedy sa stali nerozlučnou dvojicou a vtedy ešte vydatá Megan neváhala opustiť manžela Briana Austina Greena (48), s ktorým má tri deti. Zakrátko podala žiadosť o rozvod a vlani ich manželstvo, ktoré trvalo od roku 2010, súd ukončil. Nič nestojí v ceste tomu, aby vstúpila do zväzku po druhýkrát.

Na výbere zásnubného prsteňa si dal Kelly veľmi záležať. Spojil sa so šperkárom Stephenom Websterom, aby navrhol štýl "toi et moi" s ich kameňmi podľa dátumu narodenia, píše portál PageSix. Pre neho je to diamant a smaragd je pre jeho nastávajúcu."Oba kamene v tvare hrušky sú osadené na dvoch magnetických pásikoch v tvare tŕňov, ktoré sa k sebe priťahujú ako dve polovice tej istej duše a vytvárajú neprehliadnuteľné srdce, ktorým je naša láska," opísal raper prsteň na Instagrame. "Kamene vyzerajú byť každý veľký približne 2 až 2,5 karátu. V závislosti od kvality by sa podobný prsteň mohol pohybovať od 50 000 do 75 000 dolárov," ohodnotila ich pre Page Six zakladateľka gemologickej spoločnosti Olivia Landau. Prstene s dvoma kameňmi sú vraj v posledných dvoch rokoch obrovským trendom.

V tom čase, keď dvojica zverejnila prvýkrát svoj vzťah, povedala Fox, že sú spriaznené duše, tvoriace dvojplameň. "Dvojplameň je vlastne to, keď duša akoby vystúpila na dostatočne vysokú úroveň, aby mohla byť rozdelená do dvoch rôznych tiel súčasne," vysvetľovala symboliku. "Takže sme vlastne dve polovice tej istej duše, myslím. A povedala som mu to takmer okamžite, pretože som to hneď pocítila." Je teda jasné, prečo vybral Kelly takýto tvar snubného prsteňa. 

Raper sa s hollywoodskou kráskou zoznámil pri nakrúcaní jeho videoklipu k piesni Bloody Valentine:

"Intenzita nášho splynutia je ohromujúca, takmer desivá, ale zároveň taká krásna, že vám neostáva nič iné, len sa jej poddať a vďačne ju prijať," zverila sa. Raper vraj pri sebe stále nosí ampulku s jej krvou."V júli 2020 sme sedeli pod týmto figovníkom a požiadali sme o kúzlo. O rok a pol neskôr a potom, keď sme si spolu prešli peklom a smiali sa viac, než je možné si predstaviť, sa ma spýtal, či si ho vezmem. A tak ako vo všetkých predchádzajúcich, ako aj vo všetkých budúcich životoch, som povedala áno. A potom sme sa pili krv toho druhého," pripísala herečka romantický, no mrazivý príbeh k videu so žiadosťou o ruku. "Áno, v tomto i v akomkoľvek ďalšom živote. Dve polovice jednej duše sformované do tvaru srdca, ktoré predstavuje našu lásku," odpovedal jej hudobník a je nad slnko jasnejšie, že tí dvaja sú šialene zamilovaní. Už len veriť, že to bude takéto intenzívne navždy.

Megan dostala od rapera krásny snubný prsteň:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa the Blonde Don (@machinegunkelly)

Raper Machine Gun Kelly a Megan Fox sa zasnúbili v náručí prírody:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Megan Fox (@meganfox)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie