Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Po samovražde syna sa speváčka zrútila! Je v nemocnici, jej slová desia!
Zdielať na

Po samovražde syna sa speváčka zrútila! Je v nemocnici, jej slová desia!

Pre írsku speváčku Sinéad O'Connor (55), ktorá si zmenila po konvertovaní na islam v roku 2018 meno na Shuhade Sadaqat, nastali veľmi ťažké časy. Samovražda jej syna Shanea, ktorý mal iba sedemnásť rokov, ju kruto zasiahla a ona sa psychicky celkom zrútila. Speváčka slávnej skladby "Nothing Compares 2 U" vo štvrtok večer oznámila fanúšikom, že smeruje do nemocnice, aby jej pomohli po tom, ako v sérii znepokojujúcich príspevkov na Twitteri zdieľala, že si plánuje vziať život.

​Hoci predtým chcela žalovať zamestnancov nemocnice, že dovolili jej synovi utiecť a sú tak za jeho smrť zodpovední, neskôr sa im ospravedlnila. "Shaneova smrť nie je nikoho iného vina, len moja," obviňovala sa na sociálnej sieti. Neskôr sa predsa len aspoň trochu upokojila. "Ospravedlňujem sa. Nemala som to hovoriť... Som teraz s policajtmi na ceste do nemocnice. Ospravedlňujem sa, že som vás rozrušila. Som bez svojho dieťaťa celkom stratená a nenávidím sa. Nemocnica mi na chvíľu pomôže, ale ja Shanea nájdem. Toto je len zdržanie," napísala slová, ktoré znejú mrazivo. Svojho syna veľmi milovala, z jej štyroch detí mala k nemu zrejme najbližšie.

O'Connor sa v minulosti otvorene vyjadrovala o vlastných psychických problémoch a samovražedných myšlienkach a teraz sa k nim opäť vracia. "Rozhodla som sa nasledovať svojho syna. Nemá zmysel žiť bez neho. Všetko, čoho sa dotknem, zničím. Zostala som tu len kvôli nemu. A teraz je preč," napísala po ozname v sobotu ráno, keď našli jej milovaného syna Shanea bez známok života. "Som len kus ho*na. Nezaslúžim si žiť a všetkým, ktorí ma poznajú, bude bezo mňa lepšie. Mrzí ma všetko, čo som spôsobila," pokračovala ešte pred pár hodinami s desivými slovami, no zjavne sa napokon rozhodla zabojovať a nechala sa hospitalizovať zrejme na psychiatrickej klinike.

Zástupcovia O'Connor sa pre CNN odmietli k tejto záležitosti vyjadriť. Telo Shanea O'Connora bolo objavené 7. januára, necelé dva dni po jeho zmiznutí, potvrdili v sobotu manažéri speváčky. Samotná O'Connor oznámila skon Shanea na Twitteri a uviedla, že jej "krásny syn sa rozhodol ukončiť svoj pozemský boj" s veľkou bolesťou na duši. "Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, samotné svetlo môjho života, sa dnes rozhodol ukončiť svoj pozemský boj a teraz je s Bohom. Nech odpočíva v pokoji a nech nikto nenasleduje jeho príklad. Moje dieťa. Tak veľmi ťa milujem. Prosím, buď v pokoji," vyznala sa zo svojich citov zrútená mama. Snáď sa jej podarí po tejto najbolestnejšej strate temné myšlienky prekonať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie