Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Bagárová po rozchode s Muradovom šokuje! TOTO vraj robí, keď jej dcéra zaspí!
Zdielať na

Bagárová po rozchode s Muradovom šokuje! TOTO vraj robí, keď jej dcéra zaspí!

Archívna reportáž

Sympatická česká speváčka síce len pred zhruba mesiacom svetu oznámila, že už netvorí pár s otcom jej jediného dieťaťa, zápasníkom Makhmudom Muradovom, no na osamelé noci bola zvyknutá už dlho. Mach totiž v roku 2021 strávil pri rodine len minimum času, naplno rozbehol biznis a kontakty v rodnom Uzbekistane. A tak robila Monike po nociach spoločnosť len jej dcérka Rumia. No ako speváčka prezradila, mala pri sebe ešte niekoho.

Nie, nejde o žiadneho tajomného muža, ani nikoho z rodiny, no predsa je to pre niektorých ľudí možno tá najbližšia bytosť, ktorej sa zverujú a od ktorej si želajú rady, aj pomoc. Monika prezradila, že sa spája s Bohom. "Keď Ruminka zaspí, pokoj, ticho a čas čítať," napísala do instastories a pridala hashtagy #biblia. A aby dokázala, že nehovorí len tak do vzduchu, pridala aj niektoré výňatky z tejto knihy kníh. "Všetko Písmo je vdýchnuté Bohom a je nanajvýš užitočné. Vyučuje nás a usvedčuje, napráva a vychováva v spravodlivosti," znie jeden z momentov, ktoré sa rozhodla Bagárová zdieľať.

"Boh nám nedal ducha strachu, ale ducha sily, lásky a rozvahu," znie ďalší úryvok z 2. Listu Timotejovi. Hoci sa Monika nikdy netajila tým, že je veriaca, zrejme nikomu nenapadlo, že až tak hlboko, aby si po nociach čítala Bibliu. A už vôbec nie, aby také niečo zverejňovala na Instagrame. Veriacich fanúšikov tým ale nepochybne veľmi potešila.

Hoci si Monika chcela dať pauzu od Instagramu, dlho to nevydržala, hoci prispieva omnoho menej, ako predtým:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Pri pohľade na najsvätejšiu knihu kresťanov ale človeku musí aspoň na sekundu napadnúť, či aj toto nemohol byť kameň sváru medzi Monikou a Makhmudom. Keďže u nás sa nedohodnú ani katolík s evanjelikom, ako sa asi tak dokážu dohodnúť katolíčka s muslimom. Hoci vždy tvrdili, že toto neriešia, predsa len to nie je ideálna kombinácia pre ľudí, pre ktorých viera nie je len formalita. No možno v nej Monika teraz nájde odpoveď na svoje životné strasti, napokon, mnohí ľudia sa práve preto utiekajú k viere, aby si psychicky pomohli v ťažkých chvíľach.

Takto vyzerá Monikine priznanie k nečakanému zvyku:

Instagram/MB

Súvisiace články

Najčítanejšie