Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nie je to také, ako sa zdá?! Reakcia dcéry Patrasovej a Slováčka na vzťah rodičov je šokujúca!
Zdielať na

Nie je to také, ako sa zdá?! Reakcia dcéry Patrasovej a Slováčka na vzťah rodičov je šokujúca!

Archívna reportáž

Po rokoch vzájomného osočovania a otvorených nevier sa celebritný pár Dagmar Patrasová (65) a Felix Slováček (78) dali po jeho sklamaní z exmilenky Lucie Gelemovej (38) opäť po siedmich rokoch dokopy. Najväčšie prekvapenie ale spôsobili slová ich dcéry Aničky, ktorá so svojimi nevyspytateľnými rodičmi už zrejme nechce mať nič spoločné. Najskôr držala stranu mame, potom skôr otcovi, ale napokon sa zrejme sklamala v oboch. Nechápe, ako môžu jej rodičia takto verejne prepierať ich intímnosti.

"Už z nich naozaj nemôžem. Rozhodla som sa od nich verejne dištancovať a k ničomu sa nebudem vyjadrovať. Oni si vôbec neuvedomujú, ako nás to s Felixom poškodzuje," posťažovala sa  Anička Slováčková Blesku. Prekvapivo sa na návrat rodičov k sebe nepozerá s nadšením. Iste vie prečo, ale zjavne nemá potrebu nič bližšie vysvetľovať. Sedem rokov sa musela vyrovnávať s publicitou okolo svojich rodičov a iste jej nebolo ľahostajné, čo sa verejne prepieralo v rámci ich čudesného vzťahu. 

Pred dvomi rokmi po zistení jednej z najhorších diagnóz, rakoviny prsníka, sa vážne zamýšľala, či to nespôsobila zlá atmosféra v ich rodine. Jej duša je veľmi citlivá a ťažko znášala nepríjemné zvraty, ktoré sa diali medzi jej rodičmi, ktorých mala, pochopiteľne, oboch veľmi rada, napriek všetkému, čo sa v rodine dialo.  Neraz sa na sociálnej sieti zverila, ako citlivo vníma problémy okolo nej. Našťastie mala svoj podkrovný byt, kde mohla žiť pomerne nezávislý život, ale vždy bola aj tak nejakým spôsobom na rodičov naviazaná. S otcom navyše pravidelne aj účinkovala.

Vianoce strávila s rodičmi, no nijako to verejne nedokumentovala, pridala radšej túto odvážnu fotku s jedným z darčekov:

Hoci by podľa lekárov na základe výsledkov malo byť po radikálnej liečbe všetko v poriadku, optimisticky pôsobiaca mladá speváčka predsa len vyjadrila svoje pochybnosti. A to hneď skraja nového roku. "Nedávno ma z ničoho nič prepadol strašný strach z toho, že sa mi choroba vráti. Ako som si myslela, že som statočná, tak v ten moment som bola len uzlíček nervov. A tak vás prosím! Myslite v roku 2022 hlavne na svoje zdravie, ktoré máte naozaj len jedno a nie je nič dôležitejšie, ako aby ste boli zdraví. Pretože keď ste zdraví, môžete tu byť stopercentne pre svojich blízkych, svoju lásku, prácu a všetko, čo vás baví, bez akýchkoľvek obmedzení alebo problému. Mám vás rada a ďakujem za to, že ste tu so mnou ďalší rok boli," odkázala svojim sledovateľom na sociálnej sieti. Napokon je len dobre, že sa rozhodla už svojich mierne "trhlých" rodičov nevnímať, do jej života to iste prinesie viac pokoja.

Súvisiace články

Najčítanejšie