Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Anička Slováčková sa bojí! Dcéra Patrasovej a Slováčka sa desí návratu rakoviny!
Zdielať na

Anička Slováčková sa bojí! Dcéra Patrasovej a Slováčka sa desí návratu rakoviny!

Zdroj: instagram/AJS

Pre dcéru Dagmar Patrasovej (65) a Felixa Slováčka (78), Aničku Slováčkovú (26), boli posledné roky veľmi náročné. Bojovala s rakovinou, a rozhodne jej neprospievalo ani napätie v rodine kvôli milenke otca a verejné prepieranie nepríjemnej súkromnej rodinnej záležitosti. Aj keď je už po náročnej liečbe podľa všetkého v poriadku, občas sa u nej objavia obavy, či sa to všetko nevráti, čo je aj pochopiteľné. Zverila sa s nimi aj svojim priaznivcom na sociálnej sieti.

Hneď prvého januára nového roku sa sympatická speváčka Anička Slováčková, dcéra známych rodičov Felixa Slováčka a Dagmar Patrasovej, otvorene vyjadrila na sociálnej sieti k jej skrytým obavám. Rodičia sa po rokoch vzájomných atakov kvôli milenke hudobníka snažia nájsť k sebe cestu späť a počas Vianoc spoločne aj s ňou a bratom trávili sviatočné chvíle na ich chalupe. Pre všetkých to boli iste krásne momenty, aj keď všetko to bolestné z náročných dlhoročných rodinných okolností sa z ich utrápených duší ešte celkom nevymazalo. Okrem Dagmar najviac trpela Anička, aj keď sa snažila byť nad vecou, najmä po zistení, že má rakovinu prsníka.

Hoci podľa výsledkov lekárov by už malo byť po radikálnej liečbe všetko v poriadku, optimisticky pôsobiaca mladá speváčka predsa len vyjadrila svoje pochybnosti. Svojim sledovateľom na Instagrame otvorila svoju citlivú dušu odkazom na rok 2019, keď na tom kvôli závažnej diagnóze nebola vôbec dobre. "Na fotografiách je môj Silvester z roku 2019. Prajem vám hlavne to, aby ste boli zdraví. Dávajte na seba pozor. Vnímajte svoje telo. Nepodceňujte príznaky, choroby. Nie je to sranda," píše v novoročnom odkaze pre nich. Tie ťažké chvíle ju zrejme poznačili na celý život.

Vypočujte si jednu z Aničkiných najnovších pesničiek:

Občas sa jej ako memento v hlave vraj opäť vyroja neodbytné myšlienky o zákernej chorobe, ktorú sa jej podarilo prekonať. Obáva sa, že nie navždy, ako to často býva. V jej prípade je ale veľký bonus jej mladý vek a silný organizmus, ale čert nespí, ako sa hovorí. "Nedávno ma z ničoho nič prepadol strašný strach z toho, že sa mi choroba vráti. Ako som si myslela, že som statočná, tak v ten moment som bola len uzlíček nervov. A tak vás prosím! Myslite v roku 2022 hlavne na svoje zdravie, ktoré máte naozaj len jedno a nie je nič dôležitejšie ako abyste boli zdraví. Pretože keď ste zdraví, môžete tu byť stopercentne pre svojich blízkych, svoju lásku, prácu a všetko, čo vás baví, bez akýchkoľvek obmedzení alebo problému. Mám vás rada a ďakujem za to, že ste tu so mnou ďalší rok boli," vyjadrila krásne vyznanie spolu so svojimi obavami emotívne naladená Anička.

Na svojich priaznivcov sa iste môže talentovaná speváčka, ktorá hudobné nadanie mala po kom zdediť, celkom spoľahnúť, že ju chápu. Neraz sa im zverila, ako citlivo vníma jej duša problémy okolo nej. Podelila sa aj o radostné chvíle, ale aj tie smutnejšie. Možno aj kvôli svojej citlivosti si zatiaľ nenašla toho pravého, spoľahlivého partnera. Veľkým mementom je iste pre ňu vzťah jej rodičov, ktorý prechádzal roky krízami kvôli neverám jej otca. A nebola to iba Gelemová, ako priznala Dagmar. Lucie sa však hudobníka držala ako kliešť, kým neprišla perspektívnejšia príležitosť. Peklo, ktoré nastalo potom medzi Felixom a ňou urýchlilo konečne precitnutie neverníka, ale sedem rokov trápenia sa len tak ľahko nedá zmyť. Treba dúfať, že všetci sa vrátia rýchlo do normálu a najmä sympatickej Aničke to treba z celého srdca priať najviac.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie