Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Má milenca mladšieho ako je jej syn, no jeho manželky ju nenadchli! Hanu Gregorovú neohúrila ani Kuchařová!
Zdielať na

Má milenca mladšieho ako je jej syn, no jeho manželky ju nenadchli! Hanu Gregorovú neohúrila ani Kuchařová!

Archívna reportáž

Ako sa javí, pre matku Ondřeja Gregor Brzobohatého (38) nebola žiadna z jej dvoch neviest dosť dobrá. Aspoň sa tak dá usudzovať podľa vyjadrení Hany Gregorovej (69) na adresu jej neviest. Voči jeho prvej manželke Johanne Indrákovej (41) mala veľmi ostré výhrady a nešla ani na ich svadbu. Prekvapujúce je, že ani pri krásnej Taťjane nevyjadrila nadšenie, hoci sa s ňou rada svojho času ukazovala v spoločnosti.

Nie je neobvyklé, že matky majú na partnerky svojich synov veľké nároky. K takým zrejme patrí aj Hana Gregorová. Na Ondřeja je iste veľmi pyšná, je to fešák a preukázal aj veľký talent, najmä po hudobnej stránke. Aj k novému muzikálu Slnko, seno, jahody, napísal hudbu, text aj libreto. Nadaný umelec patrí k najatraktívnejším českým celebritám. Po jeho boku by si Gregorová predstavovala zrejme dokonalú ženu podľa jej gusta, čoho sa doteraz nedočkala. Ktovie, aký má názor na tanečnicu, ktorá vraj nahradila krásnu Miss World, Taťánu Kuchařovú.

Pred svadbou syna s prvou manželkou sa verejne vyjadrila, že je nespokojná s nevestou a nezúčastní sa jej. "S Radkom sme si mysleli, že Ondra má naviac. Ale snáď pôjdeme na jeho ďalšiu svadbu. Ondrovi to všetko neprekáža. Je to jeho život, on sa tak rozhodol. S Radkom si myslíme, že je na manželstvo príliš mladý a celá tá svadba je zbytočná. Veď žijú v prenajatom byte, nemajú deti... Tak prečo svadba? Len preto, aby sa jeho manželka mohla podpisovať ako Brzobohatá," volila zjavne nahnevaná Gregorová možno až príliš tvrdé slová pre Ahaonline. O Johane sa povrávalo, že údajne mala v minulosti pletky so ženami. Aj teraz vraj žije s partnerkou na Srí Lanke, odkiaľ zdieľa fotky na sociálnej sieti.

Vo vzťahu Ondřeje a Taťány boli problémy už dlhšiu dobu, hoci sa s nimi snažili bojovať:

​Aj keď sa zdalo, že na druhej svadbe syna s Kuchařovou Hana Gregorová priam žiarila a nešetrila úsmevmi, niečo sa muselo pokaziť, prípadne to nadšenie nebolo až také úprimné. Svojho času totiž zvolila ironické slová aj na jej adresu. "Nechcem ju zhadzovať, ale pre mňa Miss World neznamená, že je to značka niečoho kvalitného," sucho skonštatovala. Nič konkrétnejšie k tomu ale nedodala. Táňu Ondřej veľmi obdivoval a v mnohom sa podriaďoval jej predstavám a ambíciám. Dokonca si zmenil aj meno na Gregor, aby sa jednoduchšie vyslovovalo v zahraničí, kde mala Táňa ambície sa spolu s ním presadiť. 

​Možno aj preto, že sa tak ľahko Ondřej prispôsoboval Táni, prehodnocovala Gregorová svoju mienku o nej. Dôvodov ale mohlo byť aj viac. Nedočkala sa ani vnúčaťa. Vedie si však svoj súkromný život, nezávislý od syna, s s ešte o dva roky mladším partnerom ako je jej syn, v maďarskej Rajke neďaleko Bratislavy. Na Prahu a blízkosť syna zrejme rezignovala a potvrdila aj svoje maďarské korene. "Aj keď sa hovorí a píše, že som taká alebo taká, nenávistná svokra, ja sa naozaj do ničoho nemiešam. Keby sme diskutovali, tak samozrejme, vyjadrím svoj názor. Čo si myslím, hovorím na rovinu. Ale to neznamená, že sa mojím názorom budú deti riadiť. Skúsenosti sú totiž neprenosné," tvrdí skúsená herečka, ale priamo k rozchodu Ondřeja s jeho Táňou sa zatiaľ nevyjadrila. Ona je vo svojom vzťahu s Ondřejom Koptíkom (36), zdá sa, v pohode, a že jej deti nie sú nadšené nerieši.

Súvisiace články

Najčítanejšie