Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dara Rolins v náručí novej lásky: Vzťahové záležitosti sú tenký ľad!
Zdielať na
Hudba

Dara Rolins v náručí novej lásky: Vzťahové záležitosti sú tenký ľad!

Archívna reportáž

Ešte začiatkom decembra vyšlo najavo, že speváčka Dara Rolins (49) tvorí už niekoľko mesiacov pár s legendárnym futbalistom Pavlom Nedvědom (49). Ten sa iba krátko predtým rozviedol so svojou manželkou, čo bol možno dôvod utajovania ich vzťahu. Spoločné fotografie zaľúbencov sa začali objavovať všade a vidieť, že sú obaja naozaj šťastní. Na najnovšej sérii fotiek sa k sebe túlia v zasneženej ulici zrejme horského mestečka v Taliansku a vyzerajú pritom veľmi zamilovane.

Po zdieľaní fotografií na sociálnej sieti, kde sa Dara Rolins spolu s jej novým partnerom Pavlom Nedvědom túlajú po zasneženom meste a prejavujú si vzájomnú náklonnosť, sa speváčka zamyslela v komentári k nim nad svojím šťastím. Zrejme si uvedomila, že nie všetci to prijímajú s pochopením a prajnosťou. Mohla sa o tom presvedčiť už začiatkom decembra, keď prezradila, že nie je sama. "Od leta sa prepojili pracovné a príjemnejšie povinnosti v Taliansku," zverila sa vtedy svojim sledovateľom na sociálnej sieti a prezradila aj kto jej spríjemňoval pobyt pri jej cestách za biznisom v Taliansku. Takú lásku jej kde kto závidel a niektorí sa vyjadrili neveľmi pekne aj v komentároch. 

​Sama iste dobre vie, ako to medzi ľuďmi s prajnosťou často chodí. "To je príliš, to je málo, to znie detinsky, pri každej vete mi napadne nejaká sprievodná emócia, ktorá definuje nedostatočnú spokojnosť," začala Rolins so svojou úvahou nad jej prejavom lásky s futbalistom, ktorá sa dá vyčítať zo zverejnených fotiek. "Jasné, najlepšie je sa na to vykašľať a napísať TO, čo človek cíti. Keď ovšem viete, že si to neprečítajú len členovia vašej rodiny, nastupuje určitá sebareflexia a zodpovednosť, ktorú do daných slov vkladáte," pokračovala zamilovaná speváčka realisticky sa pozerajúc na svoju situáciu po svojich doterajších skúsenostiach.  

Dara Rolins a jej mladší kolega raper Dalyb spolu strávili čas v New Yorku, ukázalo sa však, že šlo o priateľské a čisto profesionálne trávenie spoločného času. Vzišiel z neho klip k ich piesni Hello Kitty:

"Vzťahové záležitosti sú proste tenký ľad, pretože ľudia prežívajú tie svoje inak, než aké meradlá majú potom na prejavy tých druhých. Ja sama som na to veľmi citlivá a často mi napadne, či by som si práve tento pocit nenechala len pre seba... Na druhej strane viem podľa seba, ako ma vie potešiť, keď sa niekto z radov mojich obľúbencov zverí, podelí, vkusne pochváli etc..., " našla Dara argumenty pre aj proti verejnému zdieľaniu svojho šťastia súvisiaceho s jej láskou so slávnym futbalistom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

​​"TAKŽE: prajem vám, aby ani vo vašom živote nechýbal ten pohyb prúdiaceho citu ako smerom von, tak smerom k vám. Nech je aj vaše srdce plné lásky. PS: by som neverila, že aj mňa dobehne ku koncu roka takáto romantická nálada," peknými  povzbudivými slovami ukončila svoju intímnu úvahu na sociálnej sieti populárna speváčka. Svojím úprimným príspevkom nadchla nielen fanúšikov, ale aj kolegyne zo šubiznisu. Ocenili ju napríklad aj influencerka Monika Marešová, tenistka Dominika Cibulková a herečky Patricie Pagáčová či Jitka Schneiderová a iné. Pred sebou má Rolins ešte pekné chvíle, ktoré bude tráviť naďalej niekde na horách. "Nový rok privítame spolu s Laurou a niekoľkými priateľmi v Taliansku v horách. Na to sa veľmi tešíme," prezradila Dara ešte pred Vianocami v relácii Showtime. Ani keď je zamilovaná, nezabúda speváčka v prvom rade na svoju milovanú dcéru. 

Súvisiace články

Najčítanejšie