Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Najprv rakovina, teraz covid! Hviezdneho herca osud poriadne skúša!
Zdielať na

Najprv rakovina, teraz covid! Hviezdneho herca osud poriadne skúša!

Archívna reportáž

Niektorých ľudí akoby osud skúšal viac, ako ostatných a neberie pritom ohľad na slávu ani tučné konto. Austrálsky herec Hugh Jackman (53) v utorok oznámil na sociálnej sieti, že bol pozitívne testovaný na koronavírus. Organizátori predstavenia na Broadwayi, kde v súčasnosti vystupuje oznámili, že rušia všetky predstavenia až do soboty s dodatkom, že vstupenky sa dajú vrátiť alebo vymeniť. Neskôr na Twitteri uviedli, že Hugh Jackman sa na javisko vráti 6. januára.

Po zistení, že je pozitívne testovaný na covid, neváhal  o tom slávny herec Hugh Jackman hneď informovať svojich priaznivcov na sociálnej sieti. "Dnes ráno som bol pozitívne testovaný na covid. Moje príznaky sú ako prechladnutie, ale som v poriadku," oznámil plne zaočkovaný herec a dodal, že ho bolí hrdlo a má nádchu. "Len som chcel, aby ste to počuli odo mňa," zdôvodnil svoje priznanie herec s rúškom na tvári svojim 30 miliónom sledovateľov na Instagrame po ozname, že sa rušia predstavenia muzikálu The Music Man, kde hrá hlavnú postavu. Austrálsky herec tak urobil, aby nedal priestor na iné špekulácie. Zároveň poprial všetkým šťastný nový rok prežitý v zdraví.

Muzikál "The Music Man", postihol nárast prípadov covidu medzi účinkujúcimi v divadle na Broadway v New Yorku, a preto, keď ochorel predstaviteľ hlavnej úlohy, zrušili plánované predstavenia 25. a 26. decembra. Dovtedy riešili výpadok účinkujúcich alternatívnym obsadením. Jackman preto nedávno vzdal hold dablérom na Broadwayi po tom, čo zaskakovali naplno.

Hugh je nesmierne sympatický chlapík, ktorý sa v súkromí venuje dokonca aj kváskovaniu:

​Vo videu, ktoré zachytil jeden z divákov počas predstavenia a potom zverejnil na sociálnych sieťach, Jackman požiadal dablérov, aby sa k nemu pridali na javisku a nazval ich základom Broadway. "Som dojatý a cítim pokoru. Ich odvaha, ich brilantnosť, ich oddanosť, ich talent. Swingovia, dabléri, oni sú základným kameňom Broadwaya," verejne im vzdal úctu a uznanie za ich pripravenosť vždy v potrebnej chvíli zabezpečiť náhradu, aby mohlo predstavenie pokračovať ďalej a nesklamali divákov, ktorí si už dávno zakúpili vstupenky. V jeho prípade sa však zrejme s alternatívou nepočítalo a predstavenia museli byť zrušené.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hugh Jackman (@thehughjackman)

"Pozerajú sa z rohu miestnosti, zatiaľ čo my skúšame, zatiaľ čo my musíme cvičiť znova a znova," povedal o dabléroch, ktorí sú počas skúšok v tieni hercov a musia byť vždy v pohotovosti. "Len sa pozerajú a píšu si poznámky a potom im päť hodín pred predstavením povedia: 'Začínate. Mimochodom, máš skúšku parochne, ideš!'," parafrázoval Jackman realitu. Na sociálnych sieťach sa po jeho oznámení choroby objavili tisíce želaní na uzdravenie pre hviezdu, ktorá sa azda najviac preslávila ako Wolverine, no žiaril v mnohých ďalších úlohách. Pred časom bojoval s opakujúcou sa rakovinou kože, ešte stále si nemôže byť istý definitívnym víťazstvom, aj preto správa o covide v jeho prípade fanúšikov vystrašila. No zdá sa, že tak ako s rakovinou, aj s covidom sa pasuje statočne.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie