Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Po nevere je Schwarzengger po 35 rokoch manželstva voľný! Delila sa takmer polmiliarda dolárov!
Zdielať na

Po nevere je Schwarzengger po 35 rokoch manželstva voľný! Delila sa takmer polmiliarda dolárov!

Archívna reportáž

Po šokujúcom zistení Marie Shriver (66), že jej manžel Arnold Schwarzenegger (74) jej bol neverný s ich domácou a majú spolu dieťa, došlo k ich rozchodu. Pár dní po narodení ich vlastného syna Christophera (24) sa narodil aj hercov nemanželský syn Joseph, no svalovec to manželke nepriznal. Vyrastal v ich domácnosti, ale časom sa začal na otca tak podobať, že tajomstvo prasklo. Došlo k verejnému škandálu, čo Maria neustála a podala žiadosť o rozvod. Ten sa ale uskutočnil, na prekvapenie mnohých, najmä kvôli deleniu majetku, až nedávno.

Zdanlivo priam idylické manželstvo Marie Shriver a Arnolda Schwarzeneggera, z ktorého vzišli štyri deti, dostalo riadnu trhlinu, keď sa prevalilo, že má Terminátor dieťa aj s ich posilou v domácnosti. Pre hrdú príslušníčku rodiny Kennedyovcov to bolo príliš veľké poníženie, aby ho mohla len tak hodiť za hlavu. Zdrvená podala žiadosť o rozvod a ďalej už spolu s deťmi s manželom nezdieľali spoločnú domácnosť. "Rozumiem sklamaniu a hnevu, ktoré ku mne pociťujú moji priatelia a rodina," uznal svoju vinu slávny herec."Za bolesť, ktorú som spôsobil Márii, deťom a rodine, sa ospravedlňujem a prijímam plnú zodpovednosť za svoje činy. Skutočne ma to mrzí," kajal sa neverník.

​Po čase sa emócie upokojili a obaja manželia sa dokázali najmä kvôli ich deťom kontaktovať na priateľskej báze. Arnoldovi sa ale nepodarilo obnoviť zväzok s manželkou, hoci po tom veľmi túžil. Každý žije vlastným životom, ale spoločne sa tešia tiež z malej vnučky od najstaršej dcéry Katherine, na ceste je už aj druhé vnúča. Na prekvapenie mnohých sa ale až viac ako desať rokov po svojom odlúčení konečne aj oficiálne rozviedli. Podľa TMZ  v utorok na losangeleskom najvyššom súde zasadajúci sudca oficiálne zapísal rozvod do súdneho systému po tom, čo súkromný sudca sprostredkoval a podpísal rozvod ešte pred Vianocami v decembri tohto roku.   

Maria Shriver je nielen autorkou kníh, ale ľudí motivuje a inšpiruje aj prostredníctvom youtubových videí:

Maria a Arnold sa stali manželmi v roku 1986, no nespísali predtým predmanželskú zmluvu, ktorá ešte v tých časoch ani nebola obvyklá. Majú spolu štyri deti: Katherine (32), Christinu (30), Patricka (28) a Christophera (24). Nemanželský syn Arnolda Joseph má teraz 24 rokov a sú si s otcom blízki, často spolu navštevujú posilňovňu a zdieľajú aj spoločné stretnutia a názory na Instagrame. Joseph ide v jeho stopách, je začínajúcim hercom a realitným  maklérom. Rozvodový proces manželov zostal desať rokov bez pokračovania pre "nedostatok motivácie", aj zložitú dohodu o majetkovom vyrovnaní, pričom Arnoldovo impérium zahŕňa sídlo v Brentwoode, prázdninový dom v Idahu a množstvo investičných nehnuteľností. 

Arnold si so svojím nemanželským synom Josephom veľmi rozumie a zdieľajú spoločnú vášeň pre posilňovanie: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Joseph Baena (@projoe2)

Čistý majetok manželov sa odhaduje na vyše 400 miliónov dolárov a rozdelili si ho na polovicu, keďže nemali predmanželskú zmluvu. Slávny herec sa nikdy netajil tým, že sa pustil do sveta nehnuteľností ešte predtým, ako sa stal slávnym hercom. Svoj prvý milión vraj zarobil na nehnuteľnostiach, a nie na herectve."Pri zarábaní na živobytie som sa nespoliehal na svoju filmovú kariéru," prehlásil už dávnejšie. Je vlastníkom aj niekoľkých holdingových spoločností, ktoré vlastnia nehnuteľnosti v Los Angeles najmä na Venice Beach. Má podiel aj v komplexe kancelárskych budov, špičkových domov a ďalších nehnuteľností. Hoci mu z majetku ostala "len" polovica, s takmer štvrťmiliardou dolárov sa rozhodne o živobytie nemusí obávať.

Súvisiace články

Najčítanejšie