Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Požiadal ju o ruku! Lucie Vondráčková opísala skutočne nečakanú "romantiku"!
Zdielať na
Hudba

Požiadal ju o ruku! Lucie Vondráčková opísala skutočne nečakanú "romantiku"!

Archívna reportáž

Od leta, keď začala Lucie Vondráčková chodiť s moderátorom a niekdajším spevákom chlapčenskej skupiny Petrom Vojnarom (45), sa spolu pravidelne objavujú na rôznych spoločenských podujatiach, kde si radi prejavujú vzájomnú náklonnosť. Snáď všetci fanúšikovia talentovanej umelkyne jej nový vzťah veľmi priali, aj keď zopár ich namietalo, že je Vojnar obyčajný "zlatokop". Nad tým sa však tento sympatický moderátor iba zasmial. Od novembra sa odrazu spolu prestali ukazovať, čo vyvolalo špekulácie, že už pár spolu netvoria. Lucka ho dokonca nespomenula v rozhovoroch ani raz.

O Lucii Vondráčkovej je známe, že si svoje súkromie veľmi chráni. Aj tak sa ale na verejnosti nevyhla rôznym dohadom, najmä čo sa týka jej vzťahov. Po rozvode s hokejistom Tomášom Plekancom jej začali prisudzovať rôznych mužov, ktorí sa okolo nej pohybovali trochu viac. Nakoniec sa ale vždy ukázalo, že to boli iba priatelia, alebo kolegovia, s ktorými spolupracovala. Aspoň oficiálne to tak speváčka tvrdila, keď bola častejšie videná v spoločnosti známych mien ako napríklad spevák Sámer Issa, herec Matěj Hádek, či parkurista Tomáš Zonyga. 

Ale keď sa začalo hovoriť o moderátorovi Petrovi Vojnarovi, vzťah s ním konečne priznala. Podaktorí hneď začali tvrdiť, že to je iba reklama na jej nové pesničky, aby zvýšila záujem o ne. Texty v nich sa dotýkajú práve vzťahov medzi dvomi zamilovanými. Tým, že sa po krátkom čase veľkej romantiky spojenej s nežnosťami s ním objavovať prestala, ba ani ho nespomínala, akoby tomu aj nasvedčovalo. Aj v predvianočnej talk show s Janom Krausom sa vyhýbala jeho menu ako čert krížu, hoci mal moderátor veľkú snahu ho od nej vydolovať.

Lucie Vondráčková prišla krátko pred záverom roka roka 2021 s novinkou s názvom Hvězdy: 

Zato spomenula hneď troch mužov, ktorí sú jej veľkými obdivovateľmi. Dokonca jeden z nich ju už stihol požiadať aj o ruku. Nedá sa však povedať, že by ju to čo len trochu potešilo. "Mala som troch stalkerov, ktorých som musela odháňať. Jeden dokonca preliezol plot, takže som musela všade dať kamery, prišli policajti a tak," zverila sa Lucka Krausovi. Jeden z nich bol obzvlášť odvážny.  "Sadol si na verandu a ja som prišla s chlapcami z nejakého tréningu a hovorím, človeče, čo tu robíte?"  spýtala sa ho vraj a sama sa čudovala, že sa nezľakla. "No, čakám na teba, nie? A ja, aha, my sa poznáme? A on, no nie, nie. Ale ja ťa poznám! Nakoniec z neho vypadlo, že by si ma rád vzal," prezradila so smiechom.

Lucka nemá ani po 40tke núdzu o nápadníkov, ba dokonca stalkerov: 

Táto udalosť sa odohrala pred pár mesiacmi a odvtedy si dala Lucia namontovať na dom niekoľko kamier. Ale ani to nezabránilo podaktorým v stalkingu. Raz zasahovala aj polícia, keď jeden preskočil plot na záhrade domu. Aj preto by Lucke iste prospelo mať pri sebe doma nejakého statného muža, ktorý by vzbudzoval pred takýmito pochybnými mužmi rešpekt. No ukazuje sa, že to Vojnar asi tak rýchlo nebude, kým ho Vondráčková vpustí do svojho súkromia, do domu, kde žije spolu s jej dvomi synmi. Krausovi tvrdila, že ona už nestojí o nejakú lásku či romantiku s mužmi. Je zjavné, že po sklamaní s hokejistom Tomášom Plekancom je už veľmi opatrná.

Súvisiace články

Najčítanejšie