Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Žiadny priateľský rozchod, Kuchařová prekvapila vyhlásením! Brzobohatý ju poriadne sklamal!
Zdielať na

Žiadny priateľský rozchod, Kuchařová prekvapila vyhlásením! Brzobohatý ju poriadne sklamal!

Archívna reportáž

Ukazuje sa, že manželský pár Miss World Taťány (33) a herca Ondřeja (38) Gregor Brzobohatých, nemá nielen rovnaký pohľad na spôsob života a priority, ale ani na ich rozpad manželstva. Formálne síce vydali spoločné prehlásenie o svojom rozchode v priateľskom duchu, ale vzhľadom na jej vyjadrenie to tak celkom nie je.

Po vlnách manželských kríz jedného z najkrajších českých párov šoubiznisu Taťány a Ondřeja Gregor Brzobohatých speje ich manželstvo k definitívnemu koncu. Ondřej sa už koncom leta odsťahoval zo spoločnej domácnosti s Táňou, ale ona to zrejme nepokladala za tak vážne, že by to malo viesť až k ich rozvodu. Svoje súkromie si pár veľmi strážil, preto máločo o ich manželskom živote preniklo na verejnosť.

Ondřej sa ale od decembra začal objavovať na verejnosti s atraktívnou tanečnicou, ktorú si vodí aj do svojho bytu. Svoje osobné záležitosti nemá zvykom ventilovať prostredníctvom médií, ale paparazzi sú neustále v strehu, a tak nová kráska po jeho boku rozhodne nemohla ujsť ich pozornosti. Už 1. decembra po uvedení muzikálu Slnko, seno, jahody, ku ktorému Brzobohatý napísal hudbu, texty a libreto, ich spolu nafotili  na spoločnej večeri v jednom pražskom podniku. Nadaný herec, spevák a hudobník patrí k najatraktívnejším českým celebritám a už aj vzhľadom na to, že sa vie o kríze vo vzťahu s manželkou, sa sleduje každý jeho krok.        

Taťána si pred 6 rokmi zahrala aj v Ondřejovom videoklipe k piesni Identity: 

Zrejme svoju zatiaľ oficiálnu manželku Táňu o novej známosti nemal potrebu veľmi informovať. Aspoň podľa jej vyjadrenia ju zaskočili informácie v médiách. "Jediné, čo k tomu môžem povedať, je to, že náš vzťah sme iba teraz definitívne ukončili až včera a ja požiadam o rozvod. To, čo som sa dozvedela z médií ma prekvapilo a zaskočilo, a je to pre mňa pochopiteľne veľké sklamanie v človeku, ktorému som verila a plánovala s ním aktuálne rozšíriť rodinu a s ktorým som 30. júna 2021 obnovila svoj manželský sľub, čo mi môj manžel pripravil ako prekvapenie k 5. výročiu našej svadby," povedala podvedená manželka v relácii Showtime.

Pár poskytol fanúšikom ma sociálnych sieťach spoločné vyjadrenie, avšak Taťána ho doplnila o poslednú vetu, kde naznačila, že iniciátorom rozchodu bol Ondřej: 

​Jej vyjadrenie je ale predsa len trochu otázne, keďže zdroje blízke páru pred časom tvrdili, že sa už obaja na rozvode viac-menej dohodli, keď sa od nej Ondřej odsťahoval. Možno ešte krásna modelka dúfala, že to je len dočasné riešenie ich manželskej krízy, aby si od seba načas oddýchli a ujasnili si každý osve, čo naozaj cítia a chcú do budúcnosti. Táňa sa podľa svojich slov rozhodla pre rozšírenie rodiny, ale Ondřej chcel zrejme vyskúšať nový vzťah. 

Súvisiace články

Najčítanejšie