Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Novoročná svadba? Slávna herečka 1. januára zverejnila, že je to oficiálne!
Zdielať na

Novoročná svadba? Slávna herečka 1. januára zverejnila, že je to oficiálne!

Archívna reportáž

Zdá sa, že napriek trpkým skúsenostiam v predchádzajúcich manželstvách, krásna hollywoodska hviezda, 55-ročná Halle Berry, na lásku stále nezanevrela. No zdalo sa, že nielen na lásku, ale ani na inštitút manželstva. Prvý deň roku 2022 zberejnila zaľúbenú fotku a všetci si boli istí, že už po štvrtýkrát vstúpila do stavu manželského.

Päťdesiatpäťročná hollywoodska herečka trávi s 51-ročným spevákom menom Van Hunta romantickú dovolenku na Bora Bora. Na Nový rok zverejnila na Instagrame fotku, ktorá celkom jasne pripomínala akúsi improvizovanú kaplnku a bozk a veniec na hlave Halle len všetkých utvrdil v tom, že ide o sobáš. K fotografiám páru herečka uviedla: "Nuž, je to oficiálne!"

Jej správa vyvolala záplavu správ od fanúšikov, ktorí dvojici blahoželali, pridalo sa aj mnoho hviezdnych kolegov a kolegýň. Mama dvoch detí sa predtým podelila aj o iné romantické fotografie z cesty, na ktorých odhalila svoju neuveriteľnú postavu v bikinách. "Dnes som cítila slnko na tvári a moja duša sa usmievala... viac toho, prosím, v roku 2022!  Šťastný nový rok všetkým," pripísala Halle k sexi fotke. 

Tento rok sa Halle predvedie v novom filme:

Halle prezradila, že opäť randí, ešte v auguste 2020, keď zverejnila záhadnú fotografiu s jej nohami v dotyku s nohami vtedy neznámeho muža.  Jeho identitu napokon prezradila v septembri 2020, keď mala na sebe tričko s menom "Van Hunt". Nejde o žiadneho neznámeho umelca, Van Hunt je držiteľom ceny Grammy. Nie je zatiaľ známe len to, ako sa títo dvaja vlastne dali dokopy.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Halle Berry (@halleberry)

Halle má za sebou tri manželstvá, to posledné, s príťažlivým francúzskym hercom Olivierom Martinezom, sa rozpadlo v roku 2016, má s ním 8-ročného syna. Otcom jej 13-ročnej dcéry je model Gabriel Aubry, s ktorým ale nebola zosobášená, no práve ten sa zachoval najchamtivejšie, keď si vysúdil od oscarovej herečky výživné vo výške 16 tisíc dolárov, ktoré mu musela vyplatiť aj spätne. Všetci herečke želali, aby manželstvo s hudobníkom bolo to posledné a šťastné, no ako o deň neskôr priznala, bol to žart, ktorý ale v podstate nikto nepochopil. Fanúšikov nachytala s tým, že to "oficiálne" malo byť, že je rok 2022 a nie svadba. Priznala, že len novoročne žartovala. "Ďakujeme za všetky vaše priania, naozaj sa dotkli našich sŕdc," predsa len poďakovala fanúšikom za tak trochu predčasné blahoželania k sobášu. Ktovie, možno to Halle napokon inšpiruje aj k skutočnej svadbe.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Halle Berry (@halleberry)

Súvisiace články

Najčítanejšie