Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Fakt si 18-ročná Lucka vypýtala od manžela takýto darček? Bohuš Matuš (48) sa hanbil to priznať!
Zdielať na

Fakt si 18-ročná Lucka vypýtala od manžela takýto darček? Bohuš Matuš (48) sa hanbil to priznať!

Zdroj: Instagram/Bohuš Matuš a Lucie

Minulý rok strávili Bohuš Matuš (48) a jeho Lucie (18) s ich ročnou dcérkou prvýkrát Vianoce ako manželia. A navyše aj v novom rodinnom dom, ktorý majú v prenájme. Vianoce už aspoň trošku vnímala aj Natálka, ale tá obdivovala skôr vyzdobený a vysvietený stromček. Bohuš prezradil, aj aké darčeky boli pod ním ukryté.

Vianoce sú za nami a všetci na tento najkrajší sviatok v roku môžu už len spomínať. Po oslave nového roku 2022 sa bilancuje ten starý a treba veriť, že bude úspešný a pekný a najmä dúfať aj v pevné zdravie. Nie inak si to prajú aj v rodine Matušovcov. Spevák Bohuš Matuš si iste želal aj dostatok príležitostí na vystúpenia, aby zabezpečil svoju rodinku. No Vianoce boli bohaté, ako sa patrí, otec rodinky prezradil, čo kto dostal.

Minulý rok bol pre Matušovcov naozaj veľmi významný. Konečne sa Lucie dočkala ako svojej plnoletosti, tak aj krásnej svadby. Bola peknou nevestou a aj Bohuš bol elegantným ženíchom. A ich malá dcérka Natálka bola tá najrozkošnejšia družička. Na tej vidieť najviac, že odvtedy ubehlo už takmer osem mesiacov. Už je z nej vyše ročná malá slečna, ktorá by rada skúšala svoje prvé krôčiky. Tie ju za pomoci rodičov priviedli aj k vyzdobenému vianočnému stromčeku, ktorý ju veľmi zaujal, iste najmä svetielka na ňom. Ale nechýbali pod ním ani darčeky.

Takto nadšene sa vyspieval z radostných pocitov, že bude otec:

Spokojný Bohuš eXtra.cz prezradil, čo si malá Natálka pod stromčekom našla. "Natálka už prvýkrát Vianoce trochu vnímala, ale naplno to bude až budúci rok. Fascinoval ju hlavne stromček, darčeky si veľmi nevšímala. Ale keď som jej potom vybalil veľkého medveďa, tak z neho mala obrovskú radosť. A páčil sa jej aj plyšák z rozprávky Prasiatko Pepa. Dostala aj detský tablet, ale to som nevychytal, na to je príliš skoro," komentoval jeho výber darčekov spevák so smiechom. Ešte nemá zrejme celkom jasné, čo je vhodné pre ročné dieťa a tablet to rozhodne nie je. Ale darček zatiaľ počká v skrini, kým na neho Natálka dorastie.

Takúto radosť mala Natálka z medveďa:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Matušová (@lucie_matus)

Ale ani na neho nezabudla s darčekom Lucka a samozrejme sa nedal zahanbiť ani Matúš s darčekmi pre mladú manželku. "Ja som dostal krásne, luxusné sako, Lucka dostala to, čo si priala. A to je taká zvláštna vec, ktorú vám ani nemôžem povedať. A k tomu nejaké oblečenie a hry na PlayStation," vymenoval výber darčekov, ale jeden zostal predsa len tajomstvom. Naveľa však prezradil aspoň niečo. "Dal som jej proste erotický darček," prezradil trochu zahanbene. Tipovanie, o aký darček asi tak ide, už nechal na fantáziu ľudí. Silvester strávili spoločne doma pokojne pri stromčeku. "Na oslavy veľmi nie sme. Ale pozreli sme sa na Barrandov, nakrúcal som pre nich Silvestra, tak som chcel vidieť, ako veľmi som to pokazil," skomentoval so smiechom priebeh posledného večera minulého roku Matuš.

Súvisiace články

Najčítanejšie