Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
TOTO asi plánované nebolo! Speváčke počas silvestrovskej šou spadol top, ostala hore bez!
Zdielať na

TOTO asi plánované nebolo! Speváčke počas silvestrovskej šou spadol top, ostala hore bez!

Archívna reportáž

Niekedy má človek pocit, že to robia hviezdy nachvál, keď sa im práve v živom vysielaní či pred veľkým publikom stane "nehoda" a ostane odhalená intímna časť ich tela. V tomto prípade to tak asi nebolo, hoci 29-ročná Miley Cyrus je známa tým, že sa rada odhaľuje. Podľa jej výrazu ale ostala skutočne zaskočená a musela bleskurýchlo vymyslieť, ako s trapasom naloží.

Dvadsaťdeväťročná speváčka spolu s novým priateľom Kim Kardashian, Petom Davidsonom, v piatok večer naživo z Miami moderovala špeciálnu silvestrovskú párty televíziu NBC, píše portál The Sun. Keď sa hodiny blížili k polnoci, Miley zaspievala svoj klasický hit Party in the USA, pričom mala na sebe malú striebornú sukňu a veľmi úsporný top.

Oblečenie držali pohromade len tenkučké ramienka a keď Miley dala do svojho vystúpenia viac energie, rozpadli sa, čím strieborná látka spadla. Miley ale zachytila vrchný diel práve včas, než sa odvrátila od kamier. Vtedy už ale bez váhania top odhodila a do zákulisia odkráčala s nahými prsiami, zakrytými len jej rukou. Iste ale na sekundu potešila všetkých fanúšikov po bokoch pódia, ktorým sa naskytol pohľad na Miley hore bez.

Pozrite si, ako to vyzeralo v živom vysielaní:

Na niekoľko okamihov pokračovala kapela a vokalistky v piesni bez nej. Vzápätí sa ale speváčka vrátila na pódium v červenom saku namiesto strieborného topu a odkázala na verš z piesne, keď povedala: "Všetci sa teraz na mňa pozerajú!" Treba dodať, že aj s novým outfitom ale ostala na hrane, keď pod sakom nič nemala, stačil preto divokejší pohyb a dalo sa nahliadnuť, čo pod ním skrýva.

Aj pri pohľade na Instagram Miley sa zdá, že keby mohla, najradšej by chodila nahá:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miley Cyrus (@mileycyrus)

Neskôr zažartovala o svojom nešťastí na pódiu a povedala: "Dnešná šou bola o flexibilite. Vyrovnať sa polenami pod nohami a vyťažiť to najlepšie aj z tých najhorších okolností". Miley môže byť rada, že sa jej podobná nehoda nestala pred 15 a viac rokmi, keď sa na podobné "nehody" nahliadalo v konzervatívnych USA veľmi prísne. Známe je odhalenie bradavky Janet Jackson počas jej vystúpenia v polčase SuperBowlu v roku 2014, keď televízia dostala vyše polmilióna sťažností pohoršených divákov a pokutu 550 tisíc dolárov. Otázne je, či divákov viac pohoršilo, že bradavku, navyše prekrytú strieborným šperkom, vôbec videli, alebo že ju videli tak krátko - odhalená bola len polsekundy...

Súvisiace články

Najčítanejšie