Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Telenovela pokračuje! Gelemová dotiahla Slováčka k notárovi, ten ju varuje pred novým milencom!
Zdielať na

Telenovela pokračuje! Gelemová dotiahla Slováčka k notárovi, ten ju varuje pred novým milencom!

Archívna reportáž

Keď sa do manželstva Dagmar Patrasovej (65) a Felixa Slováčka (78) pred siedmymi rokmi zamotala tretia osoba v podobe jeho milenky Lucie Gelemovej (38), ani jeden presne nevedel, ako to dopadne. Porazenou bola v prvom rade Dagmar, ktorá napriek varovaniam manžela, nedokázala jeho túžbu po mladej žene zastaviť. Až po rokoch sa ukázalo, že mala pravdu a koniec hudobníkovho vzťahu nedopadol pre neho práve dobre. Lucie sa ale zrejme snaží ešte z toho vyťažiť, čo sa dá. Najala si na pomoc právnika.

Sebavedomá Lucie Gelemová, ktorá sa vďaka kontaktom Felixa Slováčka vyšplhala do najvyššej spoločnosti, sa asi snaží vytĺcť z tohto vzťahu posledné kvapky. Musí si veľmi dobre uvedomovať, že sa ho správa o jej novom milencovi dotkla, navyše vždy bol tak trochu prchký, a napriek tomu ho s chladnou hlavou obviňuje z vyhrážania násilím. Nepomohlo ani jeho verejné ospravedlnenie sa pre svoje nerozvážne činy spáchané pod vplyvom emócií, keď sa dozvedel, že ho niekto nahradil. Proti Slováčkovi si už najala právnika.

"Náš vzťah s Felixom sa vyostril. Jeho stupňujúce sa vyhrážky a nepredvídateľnosť jeho správania, ktoré sa začalo približovať stalkingu, ma prinútili adekvátne reagovať. Obrátila som sa na právnika, pretože som nemala na výber. S jeho pomocou som podnikla kroky na ochranu svojho súkromia. Veľmi by som si priala, aby sa situácia upokojila," zverila sa so svojimi starosťami. No prezieravo podnikla aj ďalšie kroky.

Slováček patrí medzi najväčšie hviezdy medzi hudobníkmi v našich končinách:

Spolu so Slováčkom sa jeho exmilenka stretla už aj v notárskej kancelárii. O toto stretnutie mala požiadať ona a hudobník to neodmietol. "Bolo to ako v zlom sne. Chcela, aby som podpísal, že mi nič nedlží a že ja jej nič nedlžím. Tak som to podpísal," zveril sa Slováček, ktorý do milenky investoval za roky vzťahu státisíce. "A aj keby som to nepodpísal a ona by mi niečo dlžila, vyšlo by to rovnako, lebo by som jej nič dokázal..," rezignovane tvrdí Felix. To by zrejme ešte pred polrokom nečakal. Ešte v septembri Lucii vybavil výstavu jej obrazov, a zohnal jej aj kupcov.

​Ale to Gelemovej asi nestačí, keď naďalej komunikuje s právnikom a Felixa obviňuje z násilného chovania a stalkingu. "Tak nech mi ten jej právnik zavolá, jej zas zavolá ten môj," reaguje nahnevane urazený hudobník. Nevidí vo svojom konaní nič, čo by vyžadovalo právnu pomoc. "Napísal som Lucii pár správ, v ktorých som ju varoval pred jej milencom, pretože som o ňom niečo zistil. To je všetko," tvrdí. Zrejme si už uvedomuje, pred čím ho manželka varovala. "To musím to uznať. A musím tiež uznať, že mám úžasnú ženu, ktorá to so mnou tých sedem rokov vydržala, vzala ma späť a všetko, čo sa teraz deje, berie s nadhľadom," s pokorou vyhlásil Slováček a karta sa definitívne obrátila. Dáda je teraz jediná, kto sa smeje naposledy, teda najlepšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie