Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Spoznáva sa ešte pri pohľade do zrkadla?! Z pôvodne bacuľatej tmavovlásky je iný človek!
Zdielať na

Spoznáva sa ešte pri pohľade do zrkadla?! Z pôvodne bacuľatej tmavovlásky je iný človek!

Archívna reportáž

Najmladšia zo sestier Kardashian, Khloé (37), bola donedávna tak trochu v úzadí svojich starších sestier. Jej plnú  ženskú postavu vnímala verejnosť ako príliš bacuľatú a dlho sa na tom nič nemenilo. Poslednú dobu však táto mamička malej dcérky urobila v rámci svojej vizáže obrovské zmeny. Niektorí ľudia ju ani nespoznávajú. Čomu všetkému sa kvôli tomu podrobila, nie je jasné. Výrazne schudla, zmenila účes aj farbu vlasov a najmä tvár, vrátane tvárových kostí, je na nepoznanie.

Nie všetci sú nadšení z výraznej premeny Khloé Kardashian. Ešte pred pár rokmi ju považovali za najprirodzenejšie vyzerajúcu krásku z piatich sestier Kardashian - Jenner, teraz už ostala jednoznačne najprirodzenejšou len najstaršia zo sestier, Kourtney. Všetky sa spolu so svojou rozvetvenou rodinou sa objavujú v ich reality šou Keeping Up With the Kardashians (Držať krok s Kardashianovými) od jej premiéry v roku 2007. Spolu so svojou sestrou Kourtney Kardashian mali aj dva krátko trvajúce spin-offy - Kourtney & Khloé Take Miami a Kourtney and Khloé Take The Hamptons.

Khloé je módnou návrhárkou a v súkromí je mamou malej dcérky menom True, ktorú porodila v apríli 2018. Otcom je hviezda NBA, hráč Cleveland Cavaliers, Tristan Thompson, s ktorým sa dala dokopy v septembri 2016. Tesne pred jej narodením ho ale prichytili pri podvádzaní Khloé s viacerými ženami. Dvojica sa neskôr zmierila, ale už vo februári 2019 vzťah ukončila, keď ju Thompson opäť podviedol, tentoraz s najlepšou kamarátkou Kylie Jenner Jordyn Woods. V auguste 2020 viaceré zdroje pre portál US potvrdili, že opäť obnovili svoj vzťah potom, čo boli spolu v karanténe v L. A. počas pandémie koronavírusu s ich dcérou. Aj to už je ale minulosťou, ale stále ich spája dcérka.

Nevera otca jedinej dcérky Khloe sa prevalila v čase, keď prišlo dievčatko na svet:

​Zakladateľka značky Good American je známa aj tým, že často mení účesy a farbu vlasov. V minulosti bola zväčša brunetka, ale aj blondínka a priznala, že má celú izbu len na na príčesky vlasov. Často striedala rovné aj vlnité vlasy, neraz sa pochválila aj svojou prirodzene kučeravou textúrou vlasov. V auguste nafotila sériu selfie z posilňovne, na ktorých vystavila na obdiv svoje voľné kučery a k príspevku napísala: "Málokedy nosím svoju prirodzenú textúru vlasov. Cítim sa s takto celkom rozkošne (prosím, neničte mi ten pocit)". V poslednej dobe ale Khloé prekvapila aj radikálnou zmenou postavy, ako aj celkovej vizáže.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Od istého času začala tvrdo pracovať na svojej figúre a na sociálnych sieťach teraz vystavuje svoje štíhle telo s pevnými brušnými svalmi. Je celkom evidentné, že majland musela nechať aj na klinike estetickej chirurgie. Jej tvár sa veľmi zmenila - nos, pery, viečka, lícne kosti aj čeľusť. Skutočne je na mieste otázka, či sa niekedy pri pohľade do zrkadla nezháči, koho to vidí, hoci je vysoko pravdepodobné, že skutočnosť je vďaka filtrom ešte trošku iná, ako fotky na Instagrame. Táto premena sa ale mnohým jej fanúšikom nepáči. "Prestal som držať s Kardashiankami krok. Kedy preobsadili Khloe?" v komentári vtipne reagoval jeden sledovateľ ich šou. "Už sa na seba ani nepodobá," všimol si zas niekto iný a ďalší podotkol: "Khloe už ani nemá rovnakú ani lebku." Samotná Kardashianka je ale s výsledkom nepochybne spokojná a treba uznať, že vyzerá výborne. Akurát to už nie je ona.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie