Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Silvestrovská pecka od Kandráčovcov! Roztancuje a ešte aj podporila dobrú vec!
Zdielať na

Silvestrovská pecka od Kandráčovcov! Roztancuje a ešte aj podporila dobrú vec!

O silvestrovskú pecku sa posledný deň v roku 2021 postarali Kandráčovci. Prespievali slávny slovenský hit, ktorý vás roztancuje. Zároveň sa chcú takto netradične pripojiť k anonymnému darcovi z Košíc a podporiť Darované Vianoce.

Určite ju poznáte. Skladba, ktorú hrajú snáď všetci a všade - na svadbách, zábavách aj na koncertoch. Inak to nie je ani v prípade Kandráčovcov. Veselá "odrhovačka" známa už aj z talentovej šou ČSMT s názvom Kde si včera bol zaručene dvihne všetkých zo stoličiek a dostane do varu, ako potvrdil aj Ondro Kandráč.

Aj preto sa kandráčovská kapela rozhodla tento hit prespievať a nahrať špeciálnu novú verziu. Mali na to hneď dva dôvody. Ten prvý bol, aby sa Slováci v najveselší deň v roku dobre zabavili pri dobrej hudbe. "Poďme sa radovať, poďme sa tešiť z toho, že sme a aspoň na chvíľu môžeme zabudnúť na všetko, čo nás možno kvárilo počas roka 2021," odporúča optimisticky naladený Ondrej.

Kandráčovci pred Vianocami predstavili aj nový projekt, Malí Kandráčovci:

​Druhý dôvod, prečo sa do prerábky pesničky pustili, má vyslovene charitatívny účel. "Peniaze z tohto streamu chceme použiť v rámci projektu Darované Vianoce," prezradil Ondrej Kandráč.  Kliknutia na túto skladbu na sociálnych sieťach budú znamenať nejaké to euro pre rodiny v núdzi v dlhoročnom jojkárskom projekte.

"Netreba za tým hľadať žiadne veľké umenie. Je to naozaj o radosti, o emócii, o tom, že sa tešíme z tejto piesne," dovysvetlil sympatický spevák, zabávač a moderátor. Na vlastnej koži si overil, aký úspech bude mať pesnička medzi silvestrujúcimi Slovákmi v našich malých veľhorách. "Raz darmo, sme si temperamentný národ," spokojne skonštatoval Ondrej potom, čo roztancoval ľudí priamo na svahoch. Na klipe k pesničke sa pritom môže podieľať každý - na Facebooku zverejnili Kandráčovci výzvu, aby posielali svoje videjká, ktoré potom nastrihajú do videoklipu. Zatiaľ je len ako karaoke, tak príjemné silvestrovské spievanie!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie