Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Belohorcová sa prekonala! Vek nehrá rolu, začala s poriadne adrenalínovým koníčkom!
Zdielať na

Belohorcová sa prekonala! Vek nehrá rolu, začala s poriadne adrenalínovým koníčkom!

Archívna reportáž

Neuplynul ešte ani rok odkedy sa rodinka Zuzany Belohorcovej rozhodla presťahovať na jeden z Kanárskych ostrovov, krásne Tenerife. Na počiatku bolo sťahovanie po vyše 10 rokoch z Miami späť do Európy. No prvá voľba, mestečko Marbella na juhu Španielska, sa neukázalo byť ideálne miesto. Bola im tam v zime zima, na tento pocit si pritom na Floride odvykli. Zamierili teda južnejšie a z Tenerife sú úplne nadšení. Zuzana si tam našla aj nové hobby.

Niekdajšia moderátorka Zuzana Belohorcová žije so svojím manželom Vlastom Hájekom doslova život snov. Česko opustili pred vyše 12 rokmi, majú dve vydarené deti, o peniaze nemajú núdzu a zdá sa, že aj láska medzi nimi stále prekvitá. Zuzana sa skutočne nemusí trápiť existenčnými otázkami, ani denne zarezávať v práci, len aby cinkla výplata. 

Belohorcovej popri realitnom biznise a starostlivosti o rodinu ostáva ešte dosť času, aby pestovala aj vlastné koníčky. Kanárske ostrovy sú typické veternými počasím, Atlantik zas veľkými vlnami. Doslova raj surferov.

Zuzana ostala Španielsku verná, hoci pevninu vymenila za ostrov:

​Našťastie, nejde o desaťmetrové vlny, kde ide človeku o život, ak skutočne nevie, čo robí, a tak si aj 45-ročná Zuzana mohla trúfnuť postaviť sa na dosku. "Dnes skvelý deň na vlnách. Pre mňa dnes po prvýkrát, ale skvele som si to užila a určite idem do toho zas," napísala k sérii fotiek a videjku zo svojej prvej skúsenosti.

Zuzana je vo skvelej forme, pravidelne cvičí a preto pre ňu nemohlo byť až také ťažké využiť pevné jadro tela k udržaniu rovnováhy. Už len doladiť techniku, ale rozhodne si zaslúži uznanie, že sa do toho pustila. Napokon, zdá sa, že to bude rodinná zábavka, vyskúšali si to totiž všetci štyria, vrátane Salminky a Nevia. Tým to azda išlo aj najlepšie, ako to pri deťoch, ktoré sa obvykle boja menej, ako dospelí, býva.

Súvisiace články

Najčítanejšie