Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Radostná správa od Haberovcov? Ruka nežne položená na brušku fanúšikom pomotala hlavu!
Zdielať na
Hudba

Radostná správa od Haberovcov? Ruka nežne položená na brušku fanúšikom pomotala hlavu!

Archívna reportáž

Prvorodená dcéra populárneho speváka Paľa Haberu (59), 36-ročná Zuzana Koperniechová, vraj nikdy nestála o pozornosť. Deti známych osobností to tak cítia pomerne často. Bola preto rada, keď sa jeho mena po vydaji zbavila. V súčasnosti je vydatá už po druhýkrát a počas vianočných s sviatkov sa so svojím manželom a dcérkou vyfotili pri stromčeku ako šťastná rodinka. Fotku zverejnili na sociálnej sieti a hneď vyvolala polemiku medzi sledovateľmi. Spôsobila to zvláštne položená ruka Zuzany.

Vianočné sviatky sú takmer nepredstaviteľné bez vyzdobeného stromčeka a dokonalých rodinných fotiek. Fanúšikovia známych osobností netrpezlivo očakávajú, kedy sa objavia ich fotografie, kde sa pochvália akú výzdobu zvolili tento rok. Zájem vzbudila aj fotografia rodinky Zuzany Koperniechovej, ktorej meno nemusí mnohým nič hovoriť. Tí, ktorí sú informovaní ale vedia, že jej otcom je Paľo Habera a ide o jeho dcéru z prvého manželstva.

Odkedy sa to prevalilo, čo sa stalo najmä vtedy, keď sa prvýkrát vydávala, má na sociálnej sieti veľa sledovateľov. Je to veľmi sympatická blondínka a niet divu, že sa s ňou rád pochváli aj slávny otec. Jeho druhá dcéra, ktorú má s topmodelkou Danielou Peštovou, je síce nemenej pekná, no je skôr chlapčenský typ, čomu prispôsobila aj svoj účes a štýl obliekania. Veľa sa ale o nej inak nevie.

Habera je už 20 rokov šťastný s krásnou Danielou:

​Pozornosť teraz vyvolala Zuzana tým, ako si drží na vianočnej fotografii s manželom a dcérkou Elisabet bruško. Takto si totiž obvykle položia ruku ženy, ktoré sa pýšia pokladom v brušku. Po zdieľaní fotografie sa hneď objavilo viacero komentárov s takýmito dohadmi. "Zuzka, šťastné a veselé celej rodinke. Vyzerá to, že sa rodinka rozrastie, je to tak?" rovno sa spýtala jedna jej sledovateľka v komentári. Zuzanin manžel Marián vtipne zareagoval aj za ňu: "Len vianočné koláče, ak sa počítajú."

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Koperniech (@zuzikk1984)

Pravda sa ukáže až o pár mesiacov, ale ak naozaj čaká Zuzana ďalšieho potomka, iste tým poteší aj svojho slávneho otca. Jeho deti zo vzťahu s Danielou Peštovou sú už odrastenejšie a malé bábätko svojou rozkošnosťou vždy vyvolá úsmev na tvári. Chvíľky starých rodičov s malými vnúčatkami, nech sú aj akokoľvek celebrity, sú vždy tými najkrajšími. V prípade Haberu si ale bude musieť ešte počkať, Zuzana totiž po pár dňoch zverejnila fotku s "pekáčom buchiet" na bruchu, aby dohady o tehotenstve definitívne vyvrátila.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Koperniech (@zuzikk1984)

Súvisiace články

Najčítanejšie