Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dara Rolins konečne ukázala frajera! Je to hviezdny český futbalista!
Zdielať na
Hudba

Dara Rolins konečne ukázala frajera! Je to hviezdny český futbalista!

Archívna reportáž

Odkedy sa Dara Rolins (49) pred zhruba 4 rokmi rozišla s Rytmusom, po jej boku sa neobjavil žiadny muž. Vždy ale tvrdila, že je o ňu po tejto stránke postarané, no o "príležitostných milencov" sa nemala potrebu deliť s verejnosťou, pochopiteľne. Všetci čakali, dokedy vydrží bez seriózneho vzťahu a spoľahlivého partnera po svojom boku. Čakanie sa práve skončilo.

Dara sa rozhodla len tri dni po svojich narodeninách podeliť s verejnosťou o obrovskú radosť - je zamilovaná a je to zjavne vážne. Muž po jej boku nie je žiadny tajomný neznámy, je to česká, či ostatné roky už skôr talianska futbalová superhviezda, viceprezident klubu Juventus Turín, Pavel Nedvěd (49).

Sympatický blondiak chodil zhruba rok a pol s 26-ročnou Luciou Anovčínovou, no posledné mesiace sa klebetilo, že sa rozišli. Len v piatok doobeda to pre Blesk.cz potvrdili priatelia mladej ženy. Ktovie, či na toto zverejnenie rozchodu čakala Dara, lebo pár hodín na to svoju nový vzťah priznala. 

Takto krásne hovorila o láske na jar:

​V instastories zverejnila dve spoločné fotky, medziktoré vložila veľavravný text: "Udrž to v súkromí, pokým nevieš, že to je navždy". Tieto vážné slová potvrdila aj pre idnes.cz: "Áno, je to pravda. Som fakt šťastná". Je celkom zjavné, že speváčka sa vznáša na ružovom obláčiku, ako prezradila, románik trvá už od leta.

Instagram/DR

​Viac ale prezradiť nechce. "Sme šťastní, že sa nám podarilo nechať si to tak dlho pre seba a vlastne po prvýkrát v živote prežiť tie najkrajšie začiatky vzťahu len vo dvojici, bez publika a asistencie médií," povedala a dá sa to skutočne pochopiť. Niet pochýb, že to Dare všetci fanúšikovia doprajú, po všetkých nepodarených vzťahoch, ktorými si v živote prešla, je azda čas, aby bol tento naozaj navždy. 

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie