Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Penis von a močenie na moderátorov a celebrity! Český raper sa tým nemienil babrať!
Zdielať na
Hudba

Penis von a močenie na moderátorov a celebrity! Český raper sa tým nemienil babrať!

Zdroj: youtube/screenshot

Pre kontroverzného rapera Řezníka bola účasť v ankete obnoveného Českého slávika dvojnásobnou výhrou. Hoci vo svojom prejave sa priam vulgárne obul do českej hudobnej scény, získal v rámci veľkodušnosti nového riaditeľa ankety aj odopretú odmenu za víťazstvo z roku 2013. Počtom hlasov sa vtedy stal Hviezdou internetu, ale vďaka jeho kontroverznosti mu výhru bývalé vedenie odoprelo. Odvtedy až doteraz sa s tým nezmieril.

Snáď každý z českého šoubiznisu, kto len trochu mohol a chcel, sa zúčastnil na odovzdávaní cien v rámci galavečera ankety Český slávik, spojeného s vyhlásením víťazov. Nemilé prekvapenie im pripravil víťaz v kategórii hip hop a rap, raper Řezník. Takú znôšku urážok na oficiálnej scéne snáď ani dovtedy nikdy nikto nepočul. Českú hudobnú scénu označil za dno a tvrdil, že je mu z nej na zvracanie. Po chvíli mu to ale z rovnakého miesta z pódia odvážne natrela speváčka Monika Bagárová. Tiež si nebrala pritom servítky na ústa.

"Údajne mi ešte nechala odkázať, že ma "m*dka poskáče", ale ja som tomu veľmi nerozumel. Reagovať na to nijako nehodlám,  jej reakcia je pochopiteľná a pobavila ma," vyjadril sa pre Expres k jej urážlivým slovám raper, ktorý bol inak ale spokojný. "Popravde som bol trochu prekvapený, ako hladko to odovzdávanie prebehlo. Už som niekoľkokrát predtým avizoval, že si tam idem pre starý dlh, kilo. Preto som hecoval hlasovanie," povedal k jeho účasti na ankete o Českého slávika.

Řezník je známy svojím veľmi temným rapom a videoklipmi, z ktorých je iba pramálo prístupných mládeži. Vypočujte si jeho príhovor na slávikoch:

"Predpokladám, že usporiadateľ o tom vedel dopredu a pripravil sa na to. Asi mali strach, čo by som vyvádzal, keby som tie peniaze nedostal. A úprimne, dobre urobili. Mal som v prípade odmietnutia v pláne vytasiť penis a začať výdatne močiť na moderátorov a do prvých radov," prezradil svoj nechutný plán víťaz v kategórii hip hop a rap. Okrem sošky dostal do ruky aj obálku so stotisíc českými korunami. "V obálke bola hotovosť. Ja sa o účtovníctvo veľmi nezaujímam, ale predpokladám, že to majú vyriešené. Pre mňa je to úspešne splnená misia a som spokojný. Užil som si zábavu, ale teraz je čas opäť sa vrátiť k práci, k príprave nového albumu a strihaniu filmu Párty Hárder," dodal Řezník pre Expres. 

Raper Řezník, ktorý si skrýva tvár pod maskou, si prebral cenu Slávika vo veľkom štýle a s ústami plnými urážok na prítomných hostí:      

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa řezník (@reznikznk)

​Nový riaditeľ ankety Český slávik, Jakub Horák, prezradil, že to bola jeho iniciatíva."Tú odoprenú cenu by dostal, aj keby v hlasovaní nevyhral. Mimochodom, bolo to veľmi tesné, Marpo za ním zaostal len o 110 hlasov," vysvetlil. "Tých 100 000, ktoré Řezník v roku 2013 nedostal, pod heslom "Dlžíte mi kilo", silno rezonovalo v populárnej kultúre a poškodilo meno ankety, najmä medzi mladými ľuďmi. Dokonca o tom natočil niekoľko klipov. Chcel som situáciu napraviť a urobil som to, bolo to moje rozhodnutie," zdôvodnil svoj postoj riaditeľ ankety."Dúfam, že tým je táto záležitosť raz a navždy vyriešená. Poznáme sa síce osobne, ale je nevyspytateľný a dúfam, že tam nebude chodiť hejtiť každý rok ostatných umelcov," vyjadril nádej Jakub Horák, no rozhodne mu to asi nemôže nikto garantovať, Řezník je, aký je.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie