Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Gottova dcéra sa vydala! Len minulý rok pritom riešila rozvod!
Zdielať na
Hudba

Gottova dcéra sa vydala! Len minulý rok pritom riešila rozvod!

Archívne video

Na rozdiel od neustále tápajúcej a nerozhodnej najstaršej Gottovej dcéry Dominiky, je Karlova v poradí druhá nemanželská dcéra Lucie (34) oveľa razantnejšia. Keď sa prostredníctvom sociálnej siete zoznámila s Lukášom, krátko na to požiadala o rozvod, hoci sa jej v manželstve s kuchárom Janem Kovaříkom (40) narodili dvaja synovia. Publicite nie je veľmi naklonená, možno aj na radu svojej matky, ktorá vďaka tomu, že žiadne informácie médiám neposkytovala, prežila s dcérou pomerne pokojný život. No pozornosti neuniklo, že pred pár dňami sa Lucie vydala po druhýkrát.

Možno je v poradí druhá nemanželská dcéra zosnulého Karla Gotta († 80) dobrodružnej povahy po ňom, čo sa týka lásky. Asi jej vo vzťahu s prvým manželom iskra vyhasla, keď ešte počas trvania manželstva hľadala na sociálnej sieti niekoho, kto by ju opäť zapálil. Kto hľadá, nájde, dalo by sa aj v jej prípade konštatovať, keď si vyhliadla mladíka zo severných Čiech, Lukáša. Všetko sa potom zomlelo veľmi rýchlo. "S Lukášom to beriem vážne," zverila sa v júli tohto roku Blesku. Ten už ale nejaký čas býval u nej v byte, ktorý jej kúpil slávny otec ešte pred uzavretím prvého manželstva a je napísaný výhradne len na ňu.

Svoju víziu o serióznom vzťahu 19. novembra Lucie aj potvrdila sobášom a prijala aj nové priezvisko - Valčíková. Lukáš je od nej mladší o šesť rokov a vo vzťahu vládne romantika - Lucie si z lásky k nemu dala urobiť aj tetovanie, s ktorým sa Lukáš pochválil na sociálnej sieti. Ale ani jej exmanžel Honza nezostal dlho sám. Už v lete sa médiám zveril, že má novú priateľku Evu. "Vďaka nej som teraz spokojný. Lucka dodržala slovo, s chlapcami sa vídam často. Niekedy za mnou chodia rovno zo školy, našťastie sú blízko," povedal pre Blesk sympatický kuchár. Možno sa zakrátko ožení aj on. "Rodina je pre mňa dôležitá, takže časom uvidíme," tvrdí.

Gottova druhorodená nechýbala na otcovom pohrebe:

"Som rada, že s Honzom vychádzame dobre. Na všetkom dôležitom sa dokážeme dohodnúť. A určite chcem, aby sa s chlapcami videl tak často, ako to len pôjde," zverila sa Blesku Lucie po rozvode na začiatku roka. Na otázku, čo by jej slávny otec povedal na jej rozvod, nevedela odpovedať. "Naozaj neviem, neviem povedať, čo by na to povedal," zamyslela sa Lucie, no je možné, žeby s tým nemal problém - sám viedol pomerne divoký život, kým sa ako senior konečne usadil. 

​Matkou blondínky Lucky je Iveta Kolářová, bývalá predavačka a teraz majiteľka obchodu so spodnou bielizňou a plavkami. Po jednom z koncertov sa ešte ako mladé dievča obrátila rovno na Karla Gotta, či ju autom nezavezie k nej domov. Tomu asi Iveta padla do oka a pristal. Nakoniec to bolo ale k nemu a po vášnivej noci s ním počala dcéru. Po pôrode ju Gott uznal za svoju až po absolvovaní testu otcovstva. Na manželstvo s dcérinou matkou vôbec nepomýšľal, ale o Luciu sa po finančnej stránke postaral. Ale ani ona, podobne ako staršia Dominika, po ňom z miliardového bohatstva nič nezdedili. Krátko pred jeho úmrtím sa na jeho podnet vzdali svojho podielu vraj dobrovoľne, za pomerne slušnú jednorazovú čiastku.

Súvisiace články

Najčítanejšie