Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Adele sa zrútila v slzách! TAKÝTO šok pred kamerami nečakala!
Zdielať na
Hudba

Adele sa zrútila v slzách! TAKÝTO šok pred kamerami nečakala!

Archívna reportáž

Britská spevácka hviezda Adele (33) sa po dlhom čase vrátila do Británie, aby tam predstavila svoj nový album 30, ktorý prichádza s trojročným oneskorením. Do Londýna prišla aj so svojim novým priateľom, športovým agentom a manažérom Rich Paulom (39). Čakalo ju niekoľko vystúpení a šou. V jednom z nich jej pripravili šokujúce prekvapenie.

Adele netušila, čo sa na ňu chystalo v londýnskom Palladiu, kde začiatkom mesiaca nahrávala svoj koncert. Organizátori sa nejako dopátrali k jej učiteľke z detstva a veľké prekvapenie už len čakalo na správnu chvíľu. Na pódiu Adele vyspovedala herečka Emma Thompson. "Keď si bola mladšia, bol niekto, kto ťa podporoval a inšpiroval, alebo ťa chránil pred všetkými životnými skúškami a útrapami a inšpiroval ťa, aby si pokračovala?" spýtala sa speváčky.

"Áno, mala som učiteľku v Chestnut Grove, ktorá ma učila angličtinu," odpovedala Adele. "Bola to slečna McDonald. Odišla, keď som bola v ôsmom ročníku. Bol to len jeden rok, ale veľmi ma vďaka nej zaujala literatúra. Vždy som bola posadnutá angličtinou a teraz v nej, samozrejme, píšem texty," konkretizovala osobu obľúbenej učiteľky, aj jej veľký prínos. "Bola strašne cool. Bola taká pútavá, že sme sa o ňu naozaj zaujímali a vedeli sme, že jej na nás záleží," pokračovala v spomienkach na jej sympatickú prívetivosť učiteľky, pre ktorú sa na hodiny angličtiny vždy tešila. A potom to Emma Thompson odhalila: "Dnes večer je tu."

Pozrite si dojímavé stretnutie Adele s učiteľkou:

Adele to veľmi dojalo, až tak, že sa rozplakala, keď videla, ako jej bývalá učiteľka kráča davom smerom k nej. Po pár minútach prišla na pódium, kde sa spolu stretli a vrúcne objali. "Ďakujem, že si na mňa spomínaš," povedala učiteľka Adele po chvíli dojatia. Adele odpovedala: "Božemôj, naozaj ste mi zmenili život." Fanúšikovia na Twitteri pri dojímavom okamihu reagovali tiež precítene, mnohí z nich svoje dojmy opísali na sociálnych sietí. Jeden z nich sa pýtal: "Ešte niekto sa rozplakal pri pohľade na stretnutie Adele s jej učiteľkou? Pretože ja áno." Druhý zas pridal: "Adele sa stretla so svojou učiteľkou... nemôžem sa s tým vyrovnať".

Adele na špeciálnom podujatí zažila emotívne chvíle: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele)

Adele študovala v Chestnut Grove v južnom Londýne predtým, ako odišla v trinástich rokoch do The Brit School a tým začala svoju cestu za svetovou slávou. Ale bez tejto jej sympatickej učiteľky by možno nebola tam, kde teraz je. Naučila ju láske k jej rodnému jazyku a literatúre. Aj preto zrejme dokáže písať brilantne texty piesní, ktoré ju preslávili po celom svete. Minulý týždeň Adele vydala svoj dlho očakávaný štvrtý štúdiový album a po prvej zverejnenej skladbe Easy on Me koncom októbra ho označili za hymnu rozvodu. Adele uviedla, že dúfa, že nový album, ktorý nesie názov 30, pomôže jej synovi pochopiť, prečo presne sa rozhodla rozviesť s jeho otcom, no súkromné detaily vzťahu tam fanúšikovia nenájdu - exmanželovi sa zmluvne zaviazala nič z ich vzťahu nezverejňovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie