Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Leoš Mareš s manželkou na Maldivách! Figúru má akoby ani nebola tehotná!
Zdielať na

Leoš Mareš s manželkou na Maldivách! Figúru má akoby ani nebola tehotná!

Archívna reportáž

Po dlhšom čase sa vybral manželský pár, Monika Marešová (40) a Leoš Mareš (45), opäť na dovolenku do exotickej krajiny. Ich cieľom boli tentokát rozprávkovo krásne Maldivy, ktoré im učarovali. Presne pred rokom boli na rovnakom mieste a teraz si to zopakovali. Dobre vedeli, do čoho idú, a to bolo dôležité najmä pre Moniku, ktorá je v očakávaní prvého bábätka. Vlani ešte netušili, že sa o rok budú môcť tešiť na svojho spoločného vytúženého potomka.

Aj keď je Leoš Mareš veľmi pracovne vyťažený, neodpustil si dovolenku s manželkou Monikou na ich obľúbenom mieste v teplých krajoch s veľkou dávkou luxusu. Monika si zrejme chcela ešte naposledy pred pôrodom, ku ktorému by malo dôjsť na prelome februára a marca, oddýchnuť a užiť si tepla na dokonalej pláži. Iste cestu konzultovala aj s lekármi, keďže je v pomerne vysokom štádiu tehotenstva. Teraz je v Prahe, kde manželia bývajú, nie práve to najvľúdnejšie počasie, čo nepomáha psychike človeka, zato na Maldivách pookreje rozhodne každý.

Budúca mamička využíva všetko, čo jej ostrov, na ktorom stojí ich luxusný rezort, ponúka. Dopraje si ajurvédske rituály a masáže, plávanie v krištáľovo čistom oceáne, opaľovanie, aj prechádzky medzi tropickými rastlinami a stromami. Obľúbený beh už ale radšej vynecháva. Monika sa teší zo svojho stavu, ktorý veľmi nezmenil ani jej dokonalé krivky. Jednu z poriadne dráždivých fotiek hodných súkromného albumu aj zverejnila. Opretá o palmu ukazuje svoje dokonalé pozadie. "Teraz si oveľa viac vážim svoje telo," pripísala k nej a je až šokujúce, že na fotkách vôbec nevyzerá, že je tehotná.

Leoš Mareš svojej láske Monike nahral aj pieseň s názvom Slib: 

Zatiaľ čo si Monika užíva pokojné prechádzky, Leoš maká na svojom tele. Po čase sa opäť pustil do posilňovania spojeného so zdravou výživou. Chce, aby si vylepšil svoju postavu, ktorú sa rozhodol už pre časom spevniť a obaliť svalmi. Tie nemal ani vo svojej mladosti a neveľmi sa tým vtedy trápil. Ale aj on podľahol trendom, aby si dokázal, že na to má aj po štyridsiatke. A samozrejme, že sa na Instagrame nezabudol pochváliť, ako trávi čas v posilňovni. Iste ho k tomu motivuje aj jeho manželka, ktorá na svojom tele vždy veľmi pracovala a výsledky stoja za to.

Monika ukázala svoju štíhlu postavičku v pokročilom štádiu tehotenstva:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Marešová (@monikamaresova)

Ale populárny moderátor podobne, ako vlani, ani tento rok nezaháľa na dovolenke ani pracovne. Z nádherného ostrova v Indickom oceáne vysiela aj na  diaľku vďaka moderným technológiám svoju rannú šou v rádiu. Nejeden poslucháč mu aj závidí, ale Mareš je prosto Mareš, jeden z najúspešnejších a najbohatších ľudí v českom šoubiznise. "A ja idem žehliť. Ako vždy, cez víkend. Holt, niekto Maledivy a niekto opäť doska a hora bielizne po deťoch. Ale aj tak si to užívajte," dopriala im v komentári jedna pracovitá mama rodiny. Aj pre Moniku zakrátko prídu časy, keď zistí, čo obnáša starať sa o rodinu s deťmi. Zatiaľ má čas užívať si každú voľnú chvíľu.

Bruško má Monika zatiaľ stále len malé, nepochybne aj vďaka pevnému brušnému svalstvu, ktoré obsah pevne drží:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Marešová (@monikamaresova)

Súvisiace články

Najčítanejšie