Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Poriadna hanba! Hviezda z Terminátora zatknutá za zvrhlosti v sexshope!
Zdielať na

Poriadna hanba! Hviezda z Terminátora zatknutá za zvrhlosti v sexshope!

Zdroj: youtube/screenshot

NIe je prvý, ani posledný, kto zišiel z výslnia na krivé chodníčky, no vždy je to smutný príbeh. Dostať v Hollywoode takú šancu, ako sa podarilo americkému hercovi Nickovi Stahlovi, a nedokázať sa s tým vysporiadať zodpovedne, tomu sa hovorí píliť si konár pod zadkom. Akurát, že tu už nie je v stávke kariéra, ale najmä rodina.

Nick Stahl zažiaril v takých trhákoch ako Tenká červená línia, Sin City, Muž bez tváre či Terminátor: Vzbura strojov a zdalo sa, že má fantasticky našliapnutú kariéru. No už v roku 2012 sa ukázalo, že so slávou a peniazmi nevie tak celkom pracovať. Manželka ho v tom roku dokonca dvakrát nahlásila na polícii ako nezvestného a bála sa najhoršieho. Napokon sa z toho vykľul "len" alkoholovo-drogový záťah. S týmito závislosťami nedokázal herec dlho bojovať, a to bol práve čerstvo otcom svojej jedinej dcérky, dnes už 12-ročnej Marlo.

S jej matkou, Rose, je herec už od problematického roku 2012 rozídený, no ešte stále nedokončili rozvodové konanie, hoci už v roku 2019 papiere podpísal. Zdá sa, že aktuálne opäť nezažíva práve najlepšie obdobie.

Pripomeňte si Stahla v jednej z jeho najvýraznejších rolí:

MInulý týždeň herca zatkli pre podozrenie z nemravného správania v obchode s tovarom pre dospelých. Herca po niekoľkých hodinách prepustili a zdá sa, že sa vyhne aj obvineniu. Nebolo pritom upresnené ani to, akých presne oplzlostí sa herec dopúšťal.

Najdôležitejšou osobou v Nickovom živote je jeho dcéra:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nick Stahl (@nickstahl)

Po trojročnej hereckej odmlke práve po kritickom roku 2012 sa pustil Stahl opäť do filmovania, hoci, ako priznáva, mnohé úlohy prijíma len pre peniaze. Na rozdiel od kolegov si nevie inak zarábať, tvrdí, že je naplno hercom už od detstva. Po kríze ale pred rokmi nastúpil na odvykaciu liečbu, stiahol sa z hereckej činnosti a vrátil sa do rodného Texasu, kde pracoval v kaviarni, rozvážal jedlo a istý čas sa živil ako pokrývač. Teraz už 41-ročný muž naplno obnovuje svoju hereckú kariéru. Posledným úspešnejším filmom je minuloročný Lovec lovcov, tento rok svieti pri jeho mene až päť filmov. Len či si to opäť nepokašľal.

Súvisiace články

Najčítanejšie