Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mala to byť recesia, je z toho šikana! Česká speváčka je z reakcií ľudí zúfalá a nahnevaná zároveň!
Zdielať na
Hudba

Mala to byť recesia, je z toho šikana! Česká speváčka je z reakcií ľudí zúfalá a nahnevaná zároveň!

Zdroj: Instagram/Markéta Konvičková

Znovuvzkriesená anketa o najpopulárnejších interpretov na českej hudobnej scéne, Český slávik, vyvolala množstvo polemík a škandálov. Okrem troch najväčších, o ktorú sa postarali miliardár Karel Janeček, raper Řezník a speváčka Monika Bagárová, sa riešili aj rôzne drobnosti, ako napríklad oblečenie účinkujúcich a prítomných hostí v sále. Schytala to medzi inými aj Bagárovej kamarátka, speváčka Markéta Konvičková. Neprimeraná kritika sa jej dotkla.

Na galavečer Českého slávika sa snažili vystrojiť všetci pozvaní a účinkujúci čo najlepšie. Dalo sa očakávať, že sa táto svojho času veľmi sledovaná udalosť opäť stretne s veľkým zájmom verejnosti. Nie všetkým sa pozdávali modré šaty pomerne jednoduchého strihu na vdove po Karlovi Gottovi, Ivane, no tá len ostala verná svojmu konzervatívnemu štýlu. Tento večer bol venovaný aj Gottovej pamiatke a Ivana odovzdávala zlatého Slávika v kategórii mužských interpretov, pričom vystúpila aj s krátkym prejavom.

Azda najviac kritických komentárov ale schytala za oblečenie speváčka Markéta Konvičková. Zrejme z recesie zdieľala na sociálnej sieti svoj outfit na galavečer v bielom župane s pierkami,  ktorý doplnila retro slnečnými okuliarmi a diamantovými šperkami v hodnote niekoľkých miliónov. "Berte toto oblečenie s rezervou. Čakám, že ma tu aj tak zjete aj s chlpmi. Neberme sa tak vážne. Večer som už bola za dámu v krásnych čiernych šatách," vopred všetkých upozornila, aby neboli veľmi šokovaní. Výmenu za klasickú čiernu róbu si akosi nikto poriadne nevšimol, zarezonoval iba jej výstredný biely outfit. Ten by v Amerike nevyvolal snáď žiadnu odozvu, tak to ale nebolo medzi oveľa konzervatívnejšou českou verejnosťou. Toľko miestami až vulgárnych komentárov na margo speváčky ju vyviedlo z miery.    

Pozrite si Markétino vystúpenie na tohtoročných slávikoch, kde spievala jeden z Karlových hitov ako tretia v poradí: 

Sympatickej speváčke so zmyslom pre humor a recesiu  jej neprajníci nič nedarovali. Podľa nich bola vôbec najhoršie oblečenou celebritou na galavečere. Markéta neváhala s odpoveďou. "Čo si to dovoľujete?! Po tom, čo ste tu predviedli, ako mi tu nadávate do šlapiek, mŕch, alkoholiček, tučných a opuchnutých ľudí, už končí akákoľvek zábava. Toto je už kyberšikana. Svoje jedy a vnútornú nespokojnosť si, prosím, vylievajte na iných profiloch a nesledujte ma," odkázala speváčka všetkým, ktorí ju zahrnuli miestami priam krutými urážkami. "A reči typu, že si verejne známa osobnosť a musíš s tým počítať, si tiež nechajte pre seba. Som normálna žena s citmi a rovnakými potrebami, ako máte aj vy. Len s tým rozdielom, že ja nemám zapotreby niekoho urážať, zrážať, nadávať," dodala na záver nahnevaná speváčka.

Markéta šokovala na Českých Slavíkoch v pyžamovom outfite, ten bol ale len na fotky, večer prišla v klasickej róbe:

Zrejme si nabudúce dobre rozmyslí, kam až môže zájsť s vtipnými nápadmi, ktoré podaktorí jedinci v Česku nedokážu pochopiť. V ich zatvorených hlavách porušuje pravidlá vkusu, na aký sú vo svojej obmedzenosti zvyknutí. Podobne to je aj so vkusom na hudobnej scéne v Česku, ako sa niektorí vyjadrujú. Najtvrdšie to povedal až nevyberanými slovami raper Řezník priamo z pódia, keď mu odovzdávali cenu v kategórii hip hop & rap. Krátko na to ho za ne odsúdila speváčka Monika Bagárová, ale niečo na zamyslenie nad jeho slovami by sa možno predsa len našlo.   

Súvisiace články

Najčítanejšie