Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Twiinska Veronika sa stala mamou! Dievčatko dostalo vskutku nevídané meno!
Zdielať na
Hudba

Twiinska Veronika sa stala mamou! Dievčatko dostalo vskutku nevídané meno!

Archívna reportáž

Už aj druhá z dvojičiek Nízlových sa stala mamou! Necelé dva roky potom, ako priviedla na svet Daniela dcérku Lindu, porodila na krásny dátum, 11.11., aj jej sestra Veronika. A je to tiež dievčatko, na rozdiel od svojej sesterničky dostalo skutočne neobvyklé meno.

Tehotenstvo rozvedenej Veroniky Nízlovej všetkých poriadne prekvapilo. Kým jej sestra Daniela je mamou dcérky, ktorej otcom je futbalista Stano Lobotka, Veronika otca svojho dievčatka tají. Po takmer 10 spoločných rokoch sa minulý rok rozviedla s Tomášom Krupom, hoci ako sa zdalo, išlo o priateľské ukončenie vzťahu. No zrejme nie zas tak, aby sa stal ešte dodatočne aj otcom dieťaťa.

Ako je ale zjavné, Veronika ku šťastiu nepotrebuje nič viac, ako svoj uzlíček lásky, ktorý priviedla na svet práve na Martina. Pochválila sa fotkou s radostnou správou na Instagrame.

V tejto pesničke Veronika prezradila pohlavie bábätka:

Že to bude dievčatko prezradila prednedávnom v novom videoklipe, keď sa začali so sestrou Danielou aktuálne venovať detskej tvorbe. No neprezradila, aké dostane meno. "Vitaj NEA! Konečne sme spolu. Milujem Ťa naaajviac na svete, budem Ti tou najlepšou maminkou," napísala Veronika ku krásnej spoločnej fotke s bábom v náručí. Podľa popisu rodila v Leviciach, no nie je jasné, či prirodzene, alebo cisárskym rezom, podstatné je, že už z fotky je zrejmé, že sú obe v poriadku. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa vebi (@veronikatwiins)

Meno Nea na prvý pohľad pripomína ženskú verziu mena slávneho filmového hrdinu z Matrixu, no v skutočnosti má vraj fínsky pôvod, ako prezradila Veronika prednedávnom. Zrejme bude ale základ v latinčine, v ktorej nea znamená "sneh", v gréčtine pre zmenu znamená to isté slovo "nová" a v hebrejčine "Božia svätyňa". V každom prípade je to skutočne neobvyklé meno a ktovie, či napokon nebude oslavovať spolu s Nelou, keďže Nea sa v slovenskom kalendári nenachádza ani v rozšírenej verzii. 

Súvisiace články

Najčítanejšie