Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Po 10 mesiacoch bez manžela a dvojičiek (6) je monacká kňažná doma! Jej iskra zjavne pohasla!
Zdielať na

Po 10 mesiacoch bez manžela a dvojičiek (6) je monacká kňažná doma! Jej iskra zjavne pohasla!

Archívna reportáž

Nádherné honosné komnaty palácov, kde sa pohybujú členovia kráľovských rodín, sú príliš neosobné na to, aby sa tam všetci cítili len šťastne. Uteká z nich aj krásna manželka princa Alberta, Juhoafričanka Charlène (43). Vládca Monaka nie je práve najvernejším mužom, čo ju veľmi trápi. Šepká sa, že si údajne kúpila apartmán v meste mimo paláca a tam aj prespáva. Manželstvo páru je poznačené už od jeho začiatku krízami. Narodenie dvojčiat pred šiestimi rokmi načas pár zblížil, ale onedlho bol ich vzťah opäť na bode mrazu. Začiatkom roka sa vybrala Charlène do rodnej Juhoafrickej republiky, kde pri jej misii na záchranu nosorožcov, dostala ťažký zápal prínosových dutín, čo jej údajne znemožnilo návrat. Teraz je konečne späť v Monaku.

Tento rok 1. júla slávil manželský pár monackých kniežat 10. výročie sobáša. Charlène však na oslavu kvôli jej vážnemu stavu v dôsledku infekcie so zápalom nosných dutín, uší a hrdla neprišla. Zdržiavala sa vtedy už pol roka v Juhoafrickej republike, odkiaľ  pochádza. To vyvolalo ďalšie dohady o tom, či v skutočnosti kňažná nechce definitívne princa Alberta opustiť. Knieža za ňou priletelo aj s dvojčatami iba raz a ich stretnutie nevyzeralo práve najsrdečnejšie. Začiatkom októbra prišla ale z paláca dobrá správa. "Darí sa jej lepšie a po konzultácii s lekármi sa už čoskoro vráti domov," oznámil návrat manželky princ Albert. 

"Princezná je v dobrej nálade a teší sa na návrat domov, otec Charlene, Mike Wittstock, je veľmi šťastný, že sa jeho dcéra vracia do Monaka," komentoval udalosť hovorca rodiny. Po mesiaci od tohto oznámenia pristálo lietadlo s monackou kňažnou v Nice. Tam ju prišiel privítať jej pes a bodyguardi, ktorí ju sprevádzali aj na ceste vrtuľníkom do Monaka, kde ju v súkromí privítali jej deti Jacques a Gabrielle a manžel, princ Albert. Ako to prebehlo, zostáva zatiaľ čisto ich súkromnou záležitosťou. Desať mesiacov strávených najmä v nemocnici a liečebni v Južnej Afrike Charlène poznamenalo aj po telesnej stránke. Je pochudnutá, slabá a je už iba tieňom krásnej športovkyne, ako ju Albert spoznal v roku 2000 na športovom plaveckom stretnutí Mare Nostrum, ktoré sa konalo v Monaku. Odvtedy boli nerozlučným párom a Charlène sprevádzala princa aj pri oficiálnych udalostiach.

Pozrite si zábery z honosnej kráľovskej svadby princa Alberte a Charlene v roku 2011:

​Ich vzťah vyústil v roku 2011 do očakávaného manželstva, ale už predtým sa začali objavovať mraky nad ich láskou kvôli Albertovej nevere. Keď sa Charlène dozvedela o už druhom nemanželskom dieťati kniežaťa Alberta údajne veľmi vážne rozmýšľala, že svadbu zruší. Monacké knieža má syna Alexandra (18) s bývalou letuškou Nicole Coste (49), ktorá pochádza z Toga. Kúpil jej aj dom na Azúrovom pobreží neďaleko Monaka, aby ju a syna mohol navštevovať. Naučil sa vraj aj prebaľovať plienky synovi po jeho narodení. Tento rok ich oboch dokonca zobral v júli na legendárny monacký ples Červeného kríža, čo vyvolalo škandál. Možno tak urobil z trucu, že Charlène neprišla na výročie ich sobáša do Monaka, aj keď oficiálne dôvod na to mala. Nemohla údajne kvôli zdravotnému stavu letieť lietadlom.

Charlene nedávno na Instagrame zdieľala idylický príspevok s manželom, princom Albertom a ich deťmi:

"Tento rok to bude prvýkrát, čo nebudem s manželom na našom výročí. Je to ťažké a je mi to ľúto, ale nemali sme inú možnosť," oznámila monacká kňažná na sociálnej sieti a pripojila nostalgické video so zostrihom momentiek z ich manželského vzťahu. Ako si ale všimli britské médiá, od roku 2017 takmer vôbec nenosí drahý zásnubný prsteň s trojkarátovým drahokamom, ani obrúčku z 18-karátového bieleho zlata, a to často ani na oficiálnych podujatiach.

Prvá spoločná fotka rodiny po návrate kňažnej. V tmavohnedých vlasoch je na nepoznanie:

Misia v Južnej Afrike bola možno útekom od Alberta, ale zostala tam bez detí, čo nakoniec mohlo rozhodnúť o jej návrate do monackého kráľovského paláca. "Nad vodou ma držia najmä každodenné rozhovory cez počítač s Albertom a deťmi. Ale všetci mi veľmi chýbajú," zverila sa s trápením na sociálnej sieti, no mnohí pochybujú, či ju skutočne tešil aj kontakt s manželom. Po jej príchode budú mať iste čo naprávať, ak ale je na to ešte u nich naozajstná voľa, najmä kvôli ich deťom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie