Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Čírová aj Kavaschová s radikálnou zmenou účesu! Dobrá voľba, alebo úplný prešľap?!
Zdielať na

Čírová aj Kavaschová s radikálnou zmenou účesu! Dobrá voľba, alebo úplný prešľap?!

Archívna reportáž

Azda všetky známe osobnosti by sa v jednej otázke dokázali zhodnúť. Ak by bola reč o tom, čo je na popularite najhoršie, zrejme jednoznačnou odpoveďou by bolo - strata súkromia. Ešte horšie je to posledných zhruba 15 rokov, čo vznikli sociálne siete. Ľudia majú pocit, že sa s celebritami vďaka ich zdieľaniu súkromia poznajú, a potom majú právo sa aj veľmi osobne vyjadrovať a kritizovať. Mnohí by dokonca azda aj chceli, aby sa hviezdy najprv pýtali na názor verejnosti, kým niečo spravia.

Azda každá populárna osobnosť, či už svetového meno, ale "len" naša, slovenská, sa s tým už stretla - ľudia jej písali svoje názory, hoci si ich nepýtala, v lepšom prípade chválili, v horšom kritizovali a v najhoršom úplne tupo dourážali. A aj taká banalita, ako zmena účesu dokáže rozvíriť veľké vášne. 

Aktuálne to okúsili na vlastnej koži speváčka Mária Čírová a herečka Dominika Kavaschová. Obe zverejnili fotku s novým účesom v ten istý deň a obe vzbudili veľkú pozornosť.

​​Ako prvá sa pochválila novým účesom Mária a v jej prípade išlo skutočne o radikálnu zmenu. Z krásnych dlhých vlasov, ktorými sa pýši, na chlapčensky strapatú šticu v peroxidovom prevedení, to skutočne mnohým vyrazilo dych. "Nikdy nehovor nikdy. Čo hovoríte na môj nový účes? Zvykám si," napísala k fotke s dokonalým mejkapom Mária. Komentáre nemali konca-kraja a drvivá väčšina z nich bola pochvalná. No našlo sa pár hlasov, ktoré dali Márii najavo, že to bol prešľap a účes jej pridáva roky. Niektoré vyzdvihli krásu jej dlhých vlasov, a že je škoda o ne prísť. Ako ale mnohým rýchlo doplo, v prípade Čírovej skutočne nešlo o naozajstnú zmenu - nenavštívila kaderníčku, len maskérku. Ale treba objektívne uznať, že Márii by svedčalo asi hocičo, ako aj neraz odznelo v komentároch.

O pár hodín neskôr sa ukázala s novým účesom herečka Dominika Kavaschová. V tomto prípade ale nešlo o žiadny výstrelok v podobe parochne, ale skutočné dielo kaderníka. "Znova krátke, v takých sa cítim najlepšie a strašne ma baví, že si môžem prvkýrát po 14 rokoch robit s három čo len chcem. Táto sloboda sa mi páči. Musím si ju užívať, kým znova nebudem točit nejaký denný seriál," priblížila osud herečiek, ktorý si hneď tak bežne ľudia neuvedomujú. Dominika si užíva pracovnú slobodu vďaka svojej polročnej dcérke a treba uznať, že v tomto prípade ju zužitkovala na výbornu. Strih na páža jej nesmierne pristane a aj dokonalo zafarbené vlasy priam ožili. Dominika môže byť ale tentokrát dočista pokojná aj pri pohľade na komentáre - panuje tam absolútna zhoda, že nový zostrih je fantastický a herečke perfektne sekne.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Kavaschová (@donda_kawa)

Súvisiace články

Najčítanejšie