Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Rytmus si užíva megaluxus v Dubaji BEZ manželky! Toto odtiaľ odkázal!
Zdielať na

Rytmus si užíva megaluxus v Dubaji BEZ manželky! Toto odtiaľ odkázal!

Archívna reportáž

Už pár dní pribúdajú na profile najznámejšieho slovenského rapera fotky a videá z Dubaja. Patrik Vrbovský si užíval luxus skutočne naplno, o čom svedčia aj autá, ktoré si tam s partiou kamarátov požičiavajú. Rolls Royce či Ferrari, jachta ako čerešnička - to všetko musí stáť aj len ako prenájom šialené peniaze. No Rytmus na to zjavne má.

Uplynulo už pomaly 30 rokov odkedy začal Patrik Vrbovský z Piešťan písať svoj príbeh rapera. Vypracoval sa skutočne z nuly a status "kráľa slovenského hip-hopu" si užíva a rád to zdôrazňuje, napokon, aj na Instagrame má nick RytmusKing.

Kto videl film Tempos, o Vrbovského živote, vie, aký bol jeho príbeh. Išiel si za svojím, bez ohľadu na to, čo si o tom mysleli ostatní, a podarilo sa mu uspieť tak, ako nikomu. Adekvátne tomu sa necháva aj zaplatiť a preto si môže bez problémov užívať všetko, čo mu napchané konto umožňuje.

Rytmus dáva jasne najavo, že priority má upratané:

​Napríklad aj mega luxusnú dovolenku v Dubaji, kde bol aktuálne s partiou kamarátov vrátane jeho "parťákov" z Kontrafaktu, Ega a DJ Anysa. Keď sa chlapci zložia, môžu si dovoliť skutočne čokoľvek, no rovnako dobre by na to mal aj každý z nich zvlášť. Rytmus si dobre uvedomuje, že má byť za čo vďačný, hoci najmä sám sebe, ako zdôrazňuje. "Rap mi otvoril možnosti bez limitov. Sebarozvoj, kreativita, cestovanie, plody práce a kamarátov na celý život. Ďakujem za všetko," napísal na Instagram.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Ďakovný príspevok neskôr v instastories doplnil o ešte podstatnejšiu časť. "Som sa vyprogresoval k tomu, že som stretol niekoho, kto je viac, ako toto celé, a to je podstata tohto života, a je to moja manželka. Manželka, s ktorou sme splodili syna, pretože toto je najviac a ďakujem pekne tomuto životu a tomuto smerovaniu a tomuto prístupu," vyznal sa Rytmus a nasadol do bieleho Ferrari. Opäť raz dokázal, že na usporiadaní jeho priorít sa nič nezmenilo a hoci je na pár dní ďaleko od rodiny, tá nemusí mať žiadne obavy, žeby čo i len na minútu zabudol na to najdôležitejšie. A ako sa pochválil v instastories, svojim milovaným doniesol z Dubaja parádne dary - Jasmine peňaženku Dior a Sanelovi podľa všetkého parádne kostými akčných hrdinov.

Súvisiace články

Najčítanejšie