Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Parišková poriadne prekvapila! TAKTO sa vyjadruje o nevlastnej dcére!
Zdielať na

Parišková poriadne prekvapila! TAKTO sa vyjadruje o nevlastnej dcére!

Jedna z najobľúbenejších tvárí televízie JOJ, ostrieľaná moderátorka Aneta Parišková, si už v živote čo-to preskákala. Na jednej strane zaznamenala obrovský profesný úspech a patrí už pomaly 30 rokov medzi televízne hviezdy, na druhej strane má za sebou trpkú, no našťastie napokon víťaznú skúsenosť s rakovinou a v láske tiež išla kľukatými cestičkami. No ako je zjavné, oplatilo sa neprestať veriť na šťastný koniec.

Aneta Parišková patrí aj dva roky pred päťdesiatkou stále medzi najpríťažlivejšie ženy na obrazovkách televízií. Táto devíza jej zabezpečila nielen úspech u divákov, ale aj veľký záujem mužov. Moderátorka je ale v láske bežkyňa na dlhé trate a nikdy neholdovala krátkym románikom. Zo štyroch vážnych, dlhoročných vzťahov hneď tri skončili manželstvom a do jej života priniesli aj troch rozkošných synov. No paradoxne, vzťah, ktorý ju skutočne naplnil šťastím a zdá sa, že vytrvá navždy, je bezdetný. Hoci nie tak úplne.

Anetka sa vydala za podnikateľa a IT odborníka Miroslava Polakoviča v júli roku 2019 po zhruba dvoch rokoch vzťahu. Hoci ona sama by prijala pokojne ešte hŕbu detí, keďže drobcov priam zbožňuje, predsa len, s Mirkom sa triezvo zamysleli a zhodnotili, že päť detí stačí. Troch synov moderátorky doplnil svojimi dvomi dcérami z prvého manželstva.

Leto si Anetka s rodinkou poriadne užila už doma, na Slovensku:

​Hoci bývajú vzťahy s potomkami z predchádzajúcich manželstiev neraz komplikované, u Anetky toto vôbec nie je téma. Už veľké dcéry svojho manžela má veľmi rada, hoci je pravda, že sa často nevidia, dievčata Lea a Lily totiž žijú v USA. "Už onedlho, už o dva týždne, sa tešíme na premiéru, ktorú bude mať naša Leika, Mirkova dcéra z prvého manželstva, ktorá účinkuje a dokonca má hlavnú rolu v muzikáli, kde spieva a tancuje, takže na muzikály chodíme pomerne často, najmä, keď v nich účinkuje naša Leika," prezradila Anetka niečo o talente nevlastnej dcéry a slovom "naša" celkom jasne dala svetu vedieť, že deti svojho manžela považuje tak trochu aj za svoje deti, čo je skutočne veľmi pekné. 

Lea je talentovaná a krásna mladá slečna:

Anetin Mirko prezradil, že jeho dcéra mala po kom zdediť talent. "Dedko je hudobník, aj otec je hudobník, hral na hudobných nástrojoch, takže ten sluch a tanec, je to v rodine," pochválil rodinné gény Miroslav. Už čoskoro odletia s Anetou opäť za oceán, tentokrát ale vyslovene za kultúrnym zážitkom, aj ako podpora talentovanej Ley. Bude to len "na otočku", diváci televízie JOJ sa nemusia obávať, žeby Anetku dlhšie nevideli. Hoci je dlhý let náročný, ísť podporiť talent v rodine sa musí. Ako Aneta hovorí, je vďačná za to, že jej to zdravie, ako aj okolnosti v súvislosti s opatreniami dovoľujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie