Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Obavy o život rodiny?! George Clooney zverejnil trpkú prosbu!
Zdielať na

Obavy o život rodiny?! George Clooney zverejnil trpkú prosbu!

Archívna reportáž

Kedysi zarytý starý mládenec George Clooney (60) sa už pár rôčkov vytešuje z rozkošných zdravých dvojčiat a krásnej manželky, ktorá je navyše aj veľmi inteligentná a uznávaná žena. K dvojčiatkam by mal pribudnúť zanedlho ďalší súrodenec, ba možno aj dvaja. Tieto správy sa objavili v médiách ešte v lete. Vzhľadom na profesiu Amal Clooney (43), ktorá je právničkou a rieši aj prípady s teroristami, sa ale o rodinu a najmä deti obľúbený herec veľmi obáva.

Nedávno rozoslal americký herec George Clooney list médiám s dôležitou prosbou, píše portál BBC. Vysvetľuje v ňom, prečo si neželá uverejňovať fotografie svojich detí. "Povaha práce mojej manželky spočíva v konfrontáciách a súdoch s teroristickými skupinami a my skrátka robíme všetky možné opatrenia, aby sme našu rodinu udržali v bezpečí," napísal vo vyhlásení. "Nikdy sme nepredali ani jednu fotografiu našich detí, nie sme na sociálnych sieťach a nikdy nezverejňujeme fotografie, pretože keby sme tak robili, ohrozili by sme tak ich životy. A nejde o žiadne paranoidné obavy, ale o skutočné ohrozenie, problémy skutočného sveta a následky skutočného sveta," konštatoval Clooney v liste trpkú skuočnosť.

Zároveň tým herec médiá požiadal o spoluprácu pri jeho snahe chrániť svojich potomkov. Fotografie detí Clooneyovcov boli však zverejnené už neraz. Deťom sa však, našťastie, črty tváre ako rastú menia, takže nikdy nie je neskoro zastaviť zverejňovanie ich fotiek. Herec si vybral za manželku známu právničku pre boj proti teroristom, čo mu iste aj imponovalo. Ale aj jej krása a nápaditý štýl obliekania vyvolávajú pozornosť mnohých ľudí na celom svete. Amal sa venuje okrem trestného práva aj medzinárodnému, zastupovala Juliu Tymošenkovú, ukrajinskú exprezidentku. Ako ľudskoprávna aktivistka zastupovala aj zakladateľa WikiLeaks Juliana Assangea a neustále stúpa na otlaky teroristom.

Clooney priznal, že má v istej záležitosti výčitky:

​George Clooney sa s Amal zoznámil v roku 2013 a tak si obaja padli do oka, že už o rok sa konala v Benátkach ich svadba. V roku 2017 sa im narodili dvojčatá Ella a Alexander. Pred svadbou neboli deti témou číslo jeden, bolo to pre však nich príjemné prekvapenie, keď sa dozvedeli, že čakajú dokonca dvojčiatka. "Prišli sme k doktorovi, pozeral sa na ultrazvuk a hovorí, budete mať chlapčeka! Pomyslel som si, fantastické! No a potom doktor vraví, že aha, tu je ešte jedno. Čakal som jedno dieťa. Viete, som starý. No a zrazu som mal mať dve. Naozaj len málokomu sa podarí zaskočiť ma tak, že stratím reč, no vtedy som tam bez slova stál asi desať minút. Len som sa díval na kúsok papiera a myslel si: Čo? Dve?“ s humorom spomína na pre neho šokujúce zistenie.

​Dnes sa však Clooney priznáva, že je rád, že majú dvojičky. Ella a Alexander sú si navzájom aj dobrými spoločníkmi a iste sa nenudia. Rodičovstvo si Clooney veľmi užíva, hoci sa mu predtým tak dlho bránil. Je z neho síce už starší otecko, ale možno o to viac svoju rolu prežíva. Osudu iste veľmi vďačí, že deti má, sú pre neho neuveriteľným darom a pochopiteľne sa o ne bojí. Šťastnú novinu, že je jeho manželka opäť tehotná, vraj oznámil herec priateľom na oslave Dňa nezávislosti. "Hovorí sa o dvojičkách," prezradil v júli dobre informovaný zdroj magazínu OK. "Amal je údajne v druhom trimestri a už je to vidieť, čoskoro si to všimnú všetci," upresnil zdroj informáciu. Teraz je však okolo tehotenstva Amal ticho, hoci podľa prepočtov by už mala byť v poslednom trimestri.

Súvisiace články

Najčítanejšie