Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Clooneyovci sú opäť v očakávaní! Opäť to budú DVOJIČKY?!
Zdielať na

Clooneyovci sú opäť v očakávaní! Opäť to budú DVOJIČKY?!

Archívna reportáž

Ešte niekoľko rokov dozadu by si fanúšikovia hollywoodskeho lamáča ženských sŕdc ťukali na čelo, ak by ste im povedali, že raz sa z neho stane verný a oddaný manžel a otec rodiny. Azda by si zaťukal po čele aj sám herec, ktorý bol známy svojim nie príliš vrelým vzťahom k manželstvu či podobným záväzkom. Čuduj sa svete, po päťdesiatke otočil a jeho srdce si získala prominentná právnička, aktivistka a spisovateľka libanonského pôvodu, Amal Allamudin, a pred štyrmi rokmi porodila dvojičky. Dvojica však skrýva ďalšie nečakané prekvapenie.

Herec George Clooney (60) a jeho manželka Amal (43) sú podľa informácii magazínu OK! opäť v radostnom očakávaní. O to väčšie je však prekvapenie, že pod srdcom prominentnej právničky vraj bijú opäť až dve srdiečka. Radostnú správu vraj už oznámili najbližším a taktiež ich prvorodeným 4-ročným dvojičkám, Elle a Alexandrovi. 

O radosť z očakávania prírastku do rodiny sa vraj dvojica pochválila blízkym pri príležitosti osláv Dňa nezávislosti ešte 4. júla 2021 v ich luxusnom sídle pri jazere Como. "Šepká sa, že budú mať opäť dvojičky. Amal je vraj už po prvom trimestri a bruško sa už začína ukazovať, takže čoskoro sa to všetci dozvedia," prezradil zdroj pre spomínaný magazín. Podľa neho si vraj George a Amal neboli istí, či sa im ešte podarí splodiť deti, a tak skutočnosť, že im bolo opäť dopriate a opäť vraj až dvojitá nádielka, ich absolútne dojala.

Pripomeňte si George Clooneyho v úlohe padiatra Douglasa Rossa zo seriálu Pohotovosť, ktorý mu ešte v 90. rokoch priniesol veľkú slávu:

"George bol totálne závratne nadšený a už sa nevedel dočkať, kedy to všetkým oznámia," priblížil detaily zdroj, s tým, že sa dvojica na oslave dočkala bujarej reakcie a mnohých úprimných blahoželaní. "George bol taký hrdý a Amal doslova žiarila. Je to niečo, čo si veľmi želali, ale v jej veku to už nebolo celkom zaručené," dodal zdroj. George sa vraj v minulosti niekoľkokrát veľmi otvorene vyjadril, že chce viac detí, takže ďalšie dvojičky sú pre neho splneným snom. 

V tejto krásne vile, ktorú pár vlastní pri jazere Como na severe Talianska, oznámili Amal a George hosťom na rodinnej oslave radostnú správu o druhom tehotenstve:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa como_lake_addict (@como_lake_addict)

Ich dvojčatá Ella a Alexander sa vraj tiež už veľmi tešia, že sa konečne stanú veľkými súrodencami. "Dvojčatám to povedali v deň ich narodenín (6. júna, pozn. red.). Ella si želala sestričku, takže všetci dúfajú aspoň v jedno dievčatko. Ale, samozrejme, budú šťastní v každom prípade, pokiaľ budú deti zdravé," prezradil ďalej zdroj. George sa oženil s Amal na hviezdami nabitom svadobnom obrade v talianskych Benátkach v roku 2014, a to len päť mesiacov po tom, ako hviezda filmu Ocean's Eleven požiadala elegantnú právničku o ruku. O tri roky neskôr sa stali rodičmi dvojičiek a zdá sa, že si už čoskoro budú užívať rodinný život v šestici.

Súvisiace články

Najčítanejšie