Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Šokujúci zvrat! Brat Meghan Markle zverejnil list, aký by nikto nečakal
Zdielať na

Šokujúci zvrat! Brat Meghan Markle zverejnil list, aký by nikto nečakal

Archívna reportáž

Rodinní príslušníci Meghan Markle (40) z otcovej strany sa zjavne radi, podobne ako ona, zviditeľňujú. Jej otec, Thomas Markle (77) sa na ňu každú chvíľu sťažuje v médiách, nevlastná sestra ju neveľmi pozitívne opísala v knihe, ktorú vydala a najnovšie ju rozoberá nevlastný brat Thomas (55) v reality show Big Brother. Najskôr na nej nenašiel snáď ani nitku suchú, teraz zas zverejnil obsah listu, kde ju ospevuje a sype si popol na hlavu.

Hlavnou motiváciou rodiny Meghan Markle, prečo jej nedajú pokoj, sú zrejme peniaze a upútanie pozornosti. Ona ich zaťato ignoruje, ba nepozvala nikoho z nich, okrem mamy, na svoju honosnú svadbu s princom Harrym. V prípade otca mala zámienku, že napriek jej varovaniu poskytol médiám jej fotky a neskôr aj list, ktorý mu kvôli tomu napísala. Jeden by ju mohol aj poľutovať, keby tento rok v marci tvrdo nezaútočila na kráľovskú rodinu, hoci tá ju medzi seba prijala a poskytla jej všetky kráľovské výhody. 

Na začiatku reality show Big Brother, ktorá sa vysiela v austrálskej televízii, prezradil Thomas Markle mladší, že napísal Harrymu ešte pre sobášom s jeho nevlastnou sestrou list, kde ho pred ňou varuje. Že je vraj povrchná a namyslená a ich svadbu označil za "falošnú rozprávku". V liste z roku 2018 varoval princa Harryho, že mu Meghan "zničí život". No teraz, v rámci úloh v súťaži dostal iný účastník, Luke Toki, za úlohu presvedčiť Thomasa, aby napísal vojvodom zo Sussexu ďalší list a ospravedlnil sa za ten pôvodný. Ten s tým prekvapujúco súhlasil.

Thomas sa v liste napísanom počas účasti v reality šou verejne ospravedlnil za predošlé kritické slová na adresu svojej sestry Meghan a jej manžela princa Harryho: 

Hneď po napísaní listu ho Thomas, pochopiteľne, zverejnil. "Drahá Meghan a Harry, prvá vec, ktorú vám chcem obom povedať, je, že sa vám z celého srdca ospravedlňujem za ten strašne zlý list, ktorý som vám napísal pred vašou svadbou," začal s hneď s ospravedlnením. "A chcem, aby ste obaja vedeli, že nepochádzal od skutočného človeka, akým som, ale vyšiel z veľmi temnej a zranenej časti môjho srdca... Vôbec nie som zlý človek a mám v sebe viac lásky, ktorú môžem dať, než čokoľvek iné," pokračoval vo vylievaní svojho srdca. "Ten list bol určite napísaný preto, že som sa cítil ako naozaj zranený a zmätený, keď som sa dozvedel o vašej odpovedi, že som vzdialená rodina a že tých ľudí nepoznáte," vysvetlil Thomas svoj dôvod hnevu. 

Členovia rodu Marklovcov, zdá sa, presne vedia ako pritiahnuť pozornosť. Výnimkou nie je ani Meghanin straší brat Thomas, ktorý momentálne účinkuje v reality šou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Markle (@therealthomasmarklejr)

Potom vo viacerých vetách vysvetľoval, čo všetko prežíval, keď kvôli nej stratil súkromie. Bol pod veľkým stresom, keď písal osočujúci list a teraz je mu to ľúto. "Meg, keby som naozaj mohol vrátiť čas, chcel by som ti skutočne povedať, že som na teba taký, taký hrdý a naozaj som za teba a Harryho šťastný. A milujem ťa. Si moja malá sestra, moja rodina a vždy ňou budeš. Teraz si si našla lásku svojho života a založila si si vlastnú rodinu, nemôžem byť na teba viac hrdý," vyznal sa a na záver poprial sestre, jej manželovi a deťom šťastný život a lásku. "Je to moja sestra a je to moja krv, a tým myslím, že ju sakra milujem," povedal Thomas na vysvetlenie k listu v príhovore k spolusúťažiacim. Bolo by ale naivné myslieť, že Meghan teraz prijme brata s otvorenou náručou, rovnako, ako veriť, že to myslel celkom úprimne.

Súvisiace články

Najčítanejšie