Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Zázrak?! Hviezdna herečka vyzerá lepšie, ako pred pár rokmi!
Zdielať na

Zázrak?! Hviezdna herečka vyzerá lepšie, ako pred pár rokmi!

Zdroj: Instagram/Meg Ryan

Hollywoodsku herečku Meg Ryan (59) si všetci filmoví fanúšikovia pamätajú najmä z filmu Láska cez internet (1998), kde hrala po boku Toma Hanksa (65). Mnohých zaujala svojimi strapatými blond vlasmi, prenikavo modrými očami a milým úsmevom s iskrou v oku. Posledné roky sa už ale vo filmoch neukazovala. Naposledy nakrúcala v roku 2015, no vraj to k šťastiu už nepotrebuje. Verejnosť však bola pred pár rokmi zhrozená, keď ju na snímkach z istého podujatia takmer nespoznala po zjavných úpravách na tvári. Nedokázala prejaviť ani žiadnu mimiku. Najnovšie sa opäť ukázala v spoločnosti a vyzerala prekvapivo veľmi dobre.

Od Hollywoodu si drží Meg Ryan už roky odstup. Nepáčia sa jej tamojšie pomery, ani prílišná pozornosť médií a paparazzi. Minulý rok sa síce šepkalo, že táto filmová hviezda sa chystá na návrat, ale zdá sa, že to boli iba klebety, lebo nič také sa zatiaľ nepotvrdilo. Neukazovala sa dlho ani na červenom koberci, preto bolo minulý mesiac prekvapením, keď sa objavila na otvorení Múzea filmovej akadémie v Los Angeles. V kvetovaným šatách s veľkým výstrihom vzadu vyzerala veľmi mladistvo. Na hlave mala svoj obvyklý voľný účes z pomerne dlhých vlasov a nemala žiadny problém pohybovať sa pred objektívmi kamier a fotoaparátov.

Herečka sa objavila aj 4. novembra na galavečere amfAR v Los Angeles, ktorý sa konal v Pacific Design Center. Vyzbieralo sa tam viac ako 1,7 milióna dolárov na výskumné programy amfAR v oblasti HIV/AIDS. Prítomná bola aj Madonna, ktorá odovzdala cenu za odvahu svojmu blízkemu priateľovi Jeremymu Scottovi za jeho dlhoročnú angažovanosť v organizácii amfAR a v boji proti AIDS. Meg Ryan na podujatí vyzerala ako celkom iná žena, ako tá, ktorú si možno pamätať z romantických trhákov. Doteraz sa však nikdy nepriznala k žiadnym skrášľovacím zákrokom a plastikám, naopak tvrdí, že jej starnutie vyhovuje. Na amfAR ale nebolo na jej tvári vidieť žiadnu vrásku, čo vyvolalo špekulácie, že podstúpila opäť zákrok na klinike estetickej chirurgie. Treba ale uznať, že narozdiel od jej podoby spred pár rokov, vyzerá oveľa prirodzenejšia a opäť sa na seba podobá.

Pozrite si romantickú scénku z filmu Láska cez internet z roku 1998, v ktorom si Meg zahrala po boku Toma Hanksa:

Meg ale zákroky aj tak tvrdošijne popiera. "Ja nečítam články ani diskusie na internete, nevenujem im pozornosť. Svet je dnes plný nenávisti a ľudia sa nezdráhajú vás odsúdiť. Je ľahké niekoho ohovárať," povedala herečka pre ABC News. "So svojím vekom som nadmieru spokojná. Milujem svoj život a som šťastná z toho, ako som sa ako osobnosť vyvinula," vysvetlila Meg. Majetok Ryan sa odhaduje na 85 miliónov dolárov a na prácu už skutočne nie je preto odkázaná. Muselo by ju zrejme niečo veľmi zaujať, ako naposledy vo filme Letters from War z roku 2015 nielen hrala, ale film aj režírovala. 

Meg na nedávnom verejnom podujatí prekvapila mladistvým vzhľadom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meg Ryan (@megryan)

"Keď sa staneš slávnym a dobre zarábaš, môžeš dostať čo chceš. Ale jedna vec je pre vás zrazu drahšia a nemôžete si ju kúpiť, a to je súkromie. Myslím si, že v Hollywoode je potrebné riešiť dôležitejšie problémy ako to, ako ženy vyzerajú a ako starnú. Vek, v ktorom som, mi vyhovuje, ale to neznamená, že chcem, aby to všetci riešili," zverila sa Ryan pred pár rokmi magazínu Porter. "Kariéra už pre mňa nie je stredobodom vesmíru. Mám dve úžasné deti, syn je už dospelý, dcéra ešte nie, ale máme skvelý vzťah a rada s nimi trávim čo najviac času. Moje deti sú dôvodom mojej spokojnosti," pochválila sa mama 29-ročného Jacka Quaida a 17-ročnej Daisy True Ryan.

Súvisiace články

Najčítanejšie