Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Po nevere a narodení nevyliečiteľne chorého synčeka bude svadba! Krásna miss Veronika už má aj termín!
Zdielať na

Po nevere a narodení nevyliečiteľne chorého synčeka bude svadba! Krásna miss Veronika už má aj termín!

Zdroj: Instagram/VK

Je až neuveriteľné, čím všetkým si tento rok finalistka českej miss z roku 2014, Veronika Kašáková (32), prešla. V polovici februára sa jej narodil synček Matyáš, na ktorého sa spolu s jej partnerom Milanom veľmi tešili. Vzápätí však prežívala najväčšiu bolesť svojho života, keď jej lekári oznámili, že vytúžený synček trpí nevyliečiteľnou genetickou chorobou. Aj keď spočiatku to s ňou riadne zamávalo, postupne sa naplno ujala svojej úlohy matky a zvláda ju s prehľadom aj vďaka svojmu partnerovi. Ich vzťah sa ešte viac prehĺbil, uvedomili si, že chcú svojmu synčekovi zabezpečiť pevnú rodinu a spečatia to aj oficiálne sobášom.

Veronika Kašáková prežila detstvo v detskom domove, ale vždy snívala o tom, že raz prežije krásny život ako úspešná modelka. Sledovala spolu s ostatnými deťmi aj súťaže Miss a vyberali si svoje favoritky. Pre ňu to bola Tereza Maxová, ktorú obdivovala. Za skvelú možnosť, ako sa jej priblížiť, považovala účasť na českej Miss. Tam sa síce neumiestnila na popredných priečkach, ale zaujala svojím príbehom. A vysnívanou modelkou sa po čase skutočne stala. Aj po pôrode má Veronika štíhlu postavu, a tak sa ako modelka nedávno zúčastnila charitatívnej módnej prehliadky, kde predviedla svadobné šaty.

To už vedela, že aj ju čaká svadba a už si preto začala hľadať šaty aj pre seba na tento významný deň. "Bude to budúci rok, máme presný deň a miesto. Bude to napoly v interiéri, napoly vonku," netajila sa s touto novinou Veronika pre Super.cz. Je pre ňu zrejme veľmi dôležité, aby vzťah s otcom jej syna posunuli na manželský. Ako dieťa z domova iste túži po istote. "Boli sme na matrike, aby sme si termín potvrdili. Už sa to deje, už tomu verím," prezradila rozžiarená modelka, ktorá bola vo svadobných šatách, ktoré predvádzala, skutočne nádherná, fotky si môžete pozrieť TU.

Vypočujte si silný príbeh Veroniky Kašákovej:

Pri voľbe svojich svadobných šiat sa dá Veronika iste rada inšpirovať. Priznala, že nejakú predstavu už načrtla svojmu budúcemu manželovi. "Keď som ju poslala partnerovi, tak mi povedal, že v žiadnom prípade. Poslal mi svoju predstavu a tá sa mi páči, tak snáď niečo vyberieme," zverila sa optimisticky naladená Kašáková. Vkusu svojho partnera dôveruje, ale určite si bude mať možnosť prezrieť v módnych salónoch ešte veľa modelov a možno to bude ešte celkom iná kreácia, než si momentálne dokážu predstaviť. Ale to, ako už teraz intenzívne obaja snúbenci a rodičia synčeka Matyáša rozmýšľajú o svadobných šatách a iných detailoch svadby, svedčí o ich veľkej radosti.

Šťastná rodinka:

O svadbe ale už Veronika premýšľala dávnejšie. "Raz by som chcela veľkú svadbu s množstvom ľudí, ale môj priateľ by sa radšej ženil niekde na pláži, bez hostí," prezradila pred časom. Potom však zažila veľmi ťažké chvíle, keď sa dozvedela o partnerovej nevere. "Môj deň D nebol taký, ako som si ho vysnívala. Bol temnejší, bol najhorším dňom môjho života," opísala vo svojej knihe Lhala jsem svoje pocity pri zásnubách. Utiekla na Havajské ostrovy, aby na všetko zabudla. Pochopila tam však, že ho miluje a predsa len to s Milanom ešte raz vyskúša. Zanedlho na to otehotnela a po čase prišiel na svet malý Matyáš. Práve jeho zdravotný stav a vzájomná podpora pri jeho výchove preveril ich vzťah azda najviac a dokážu už preskákať všetko.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie