Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Britney útočí naplno! Dourážala otca a z TOHTO jej nešťastia obvinila mamu!
Zdielať na

Britney útočí naplno! Dourážala otca a z TOHTO jej nešťastia obvinila mamu!

Archívna reportáž

Po oslobodení speváckej hviezdy Britney Spears (39) spod opatrovníctva jej údajne despotického otca Jamieho, čo sa udialo 29. septembra, sa bude 12. novembra konať ďalší súd, kde by sa mohla oslobodiť celkovo. Ale už teraz je jasné, že okolie speváčky si chce ukrojiť z mnohomiliónového koláča jej majetku čo najviac. Ako prvá lastovička sa prihlásila jej matka Lynne, ktorá žiada niekoľko stotisíc za súdne trovy pre jej právnikov ako aj ju samu, keďže sa zúčastnila súdu v júni, kde svedčila v prospech svojej dcéry. Azda aj preto sa do nej hneď Britney na sociálnej sieti pustila.

Je pochopiteľné, že po vyrieknutí septembrového verdiktu súdu, ktorý zbavil otca Britney Spears opatrovníctva, je speváčka priam v eufórii. Konečne môže robiť mnohé veci, ako napríklad aj také triviálne, ako riadiť auto, bez jeho zvolenia. Séria jeho rôznych zákazov nemala konca-kraja a šla až do najmenších detailov. To potvrdila na súde aj mama Britney v podaní jej právnych zástupcov, ktorí ju opísali ako "veľmi znepokojenú matku", ktorá im predložila "veľmi znepokojujúci príbeh o živote svojej dcéry a o neprimeraných obmedzeniach, ktorými trpela, vrátane niektorých tak závažných, ako je nedobrovoľné premiestnenie z domu, nedovolenie cestovať do Louisiany na Vianoce rodiny Spearsovcov a to, čo Lynne označila za dlhší pobyt v zdravotníckom zariadení proti vôli Britney".

Lynne Spears podala  v pondelok podľa súdnych dokumentov, ktoré získal Page Six, žiadosť, v ktorej vyčíslila viac ako 660 000 dolárov na súdne poplatky a vzniknuté náklady, ktoré jej právnici chcú získať "z opatrovníckeho majetku alebo z majetku, ktorý má k dispozícii". Lynne v tomto súdnom prípade nikdy nemala formálnu úlohu, ale je považovaná za zainteresovanú stranu. Rôzne služby, ktoré poskytli jej právni zástupcovia z louisianskej advokátskej kancelárie Jones Swanson a losangeleskej advokátskej kancelárie Ginzburg & Bronshteyn, zahŕňajú stretnutia, telefonáty a e-maily, prípravu dokumentov a vystúpenia na súde.

Britney vo svojich videoklipoch a piesňach neraz naznačila kruté zaobchádzanie a nešťastie, ktoré v živote prežívala aj počas obdobia najväčšej slávy. Napríklad aj v klipe k piesni Everytime:

Britney Spears hneď v utorok večer v už vymazanom príspevku na Instagrame uviedla, že to bola jej matka, kto otcovi podsunul myšlienku, aby ju dal pod opatrovníctvo. V texte pod zverejnenou fotkou sa pustila do matky ešte viac. "Najnebezpečnejšie zviera na svete je tichá usmievavá žena" napísala záhadne. "Môj otec možno začal s opatrovníctvom pred 13 rokmi, ale ľudia nevedia, že moja mama je tá, ktorá mu vnukla tento nápad. Tie roky sa mi už nikdy nevrátia. Tajne mi zničila život," vyriekla Britney drsné obvinenie voči svoje matke. "Vo chvíli, keď sa usmejem si uvedomím, že som sa už veľmi dlho neusmiala! Moja mama sa znepokojí a povie: 'Chováš sa divne... čo je s tebou?'. Ja na to: Ahoj, volám sa Britney Spears, rada ťa konečne spoznávam," viedla speváčka ďalej imaginárny rozhovor s mamou.

Britney nedávno pridala na Instagram staršiu fotografiu s jej dvoma synmi, kde zdôraznila, že sú to jej deti. Tie jej v ich útlom veku kvôli opatrovníctvu odňali zo starostlivosti:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

​Svoju mamu potom Spears oslovila aj priamo, pričom svojho otca označila v podstate za hlupáka: "Ty presne vieš, čo si urobila... môj otec nie je dosť inteligentný na to, aby niekedy čo i len pomyslel na opatrovníctvo. Skôr než budem pokračovať, vopred mi odpusťte. Je to už 13 rokov a som trochu zhrdzavená! Predtým to bol rodinný podnikuž , to tak nie je! Dnes som sa NARODILA, lebo sa môžem USMIAŤ. Takže ďakujem, že ste odišli z môjho života a konečne ste mi umožnili žiť svoj," odkázala svojim rodičom.  Rodina ju vraj "zranila hlbšie" a s ďalšími odhaleniami chce na Instagrame pokračovať v jednom príspevku za druhým, aby sa všetci dozvedeli celý príbeh.

Toto je zmazaný príspevok, zrejme na radu právnikov:

Instagram/BS

Súvisiace články

Najčítanejšie