Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Drsná urážka Deppa! Jeho herecký kolega vyhlásil, že je preceňovaný a nič extra nehrá!
Zdielať na

Drsná urážka Deppa! Jeho herecký kolega vyhlásil, že je preceňovaný a nič extra nehrá!

Archívna reportáž

Johnny Depp (58) patrí medzi najslávnejších hercov sveta už pekných pár rokov. Nehovoriac o tom, že asi nikdy nevypadne z rebríčka najsexi mužov sveta a mnoho žien ho má stále v top trojke, hoci sa už blíži pomaly k seniorskému veku. No nielen fyzická krása, ale najmä herecký talent mu zabezpečili miesto na výslní Hollywoodu. No zdá sa, že v tomto smere sa už zatiahlo viac, ako Depp vôbec kedy čakal.

Ktovie koľkokrát už Johnny Depp oľutoval, že sa kedy zahľadel do hereckej kolegyne z filmu Rumový denník. Nielenže opustil svoju dovtedy harmonický život s krásnou francúzskou herečkou Vanessou Paradis, ako aj ich dve deti, ale zavaril si na skutočne obrovské problémy, ktoré ho, ako sa javí, stáli aj kariéru. Pred časom mu dali  šancu zažiariť len dva európske festivaly v Karlových Varoch a v Španielsku, kde spomenul "cancel culture" - kultúru zrušenia, keď sa ho, ako tvrdí, snažia úplne zrušiť, či lepšie povedané vymazať z Hollywoodu. Navyše pre niečo, za čo ešte nebol právoplatne odsúdený - žeby páchal násilie na exmanželke, ako Amber Heard tvrdí. Stále je otvorený spor voči nej o 150 miliónov za ohováranie.

No zrejme ani Depp nečakal, že okrem "vymazania" z jeho priam životných úloh, ako je pirát Jack Sparrow alebo Gellert Grindelwald, si do neho kopne ešte aj kolega, ako priniesol magazín Vanity Fair.

Pripomeňte si Briana Coxa vo filme X-Men, ako vojenského vedca Williama Strykera:

Depp má na svojej strane neuveriteľné množstvo fanúšikov a ďalších hereckých kolegov, existuje však jedna hollywoodska hviezda, ktorá zahrnula Deppa do svojich spomienok veľmi negatívnym spôsobom. Škótsky herec Brian Cox (75) nedávno napísal memoáre s názvom Dávať zajaca do klobúka, v ktorých sa verejne vyjadril o Johnnym Deppovi. Coxa s Deppom tak trochu spájajú Piráti Karibiku, keďže hercovi ponúkli vo filme úlohu, ale ten ju odmietol. Ako uvádza Vanity Fair, Cox odmietol úlohu guvernéra, ktorú následne získal Jonathan Pryce. Zdá sa, že herec nie je fanúšikom Disneyho franšízy, keďže svoje rozhodnutie neľutuje, najmä preto, že nemusel prísť do kontaktu s Johnnym.

Brian Cox dostal na ostatné dni na Instagram od Deppových fanúšikov priam kruté komentáre:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brian Cox (@coxusa)

Vo svojich memoároch Cox uvádza: "Osobne si myslím, že je taký nafúknutá, taký preceňovaný. Vezmite si Nožnicovorukého Edwarda. Povedzme si pravdu, ak prídete s takými rukami a bledým mejkapom s jazvami, nemusíte robiť nič. A on ani neurobil. A následne toho urobil ešte menej". Cox zhadzuje Deppove herecké schopnosti tým, že úspech vidí v postavách, ktoré mu boli vytvorené, ako aj v maskérskych výtvoroch, a nie v tom, ako ich Depp pred kamerou stvárnil. Samotný Brian Cox má na konte mnoho filmov a seriálov, ale jedným z najvýznamnejších je nový Blade Runner, no aj X-Men, Planéta opíc, Red, či trilógia o Bourneovi. Napriek Coxovým mnohým skvelým výkonom v pomere nominácií a ocenení ďaleko zaostáva za Deppom, jeho vyjadrenia sú preto prinajmenšom trúfalé a Johnnyho fanúšikov, pochopiteľne, pobúrili.

Súvisiace články

Najčítanejšie