Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Desivá premena! Hviezdna speváčka ukázala svoju fotku: TAKTO vyzerá závislosť na alkohole!
Zdielať na

Desivá premena! Hviezdna speváčka ukázala svoju fotku: TAKTO vyzerá závislosť na alkohole!

Archívna reportáž

Krásna speváčka a herečka Jessica Simpson (41) po období, keď musela bojovať s démonom menom alkohol, ešte aj v spojením s liekmi, vyzerá opäť výborne a spokojne. Ako spomienku na deň, keď sa s tým rozhodla prestať, uverejnila na sociálnych sieťach svoju fotografiu z rána 1. novembra pred štyrmi rokmi. Vtedy u nej nastal zlom, keď si uvedomila, že takto už nechce pokračovať ďalej a podarilo sa jej to dodržať. Potrebovala ale pochopiť pravú príčinu, prečo sa to u nej vôbec dialo.

Narozdiel od väčšiny osôb, ktoré boli závislé na alkohole a iných omamných látkach, Jessica Simpson vraj nemala žiaden problém s tým prestať hneď, ako si to predsavzala. Jednoducho sa už začala hnusiť sama sebe a to ju správne nakoplo. "Táto osoba v skorých ranných hodinách 1. novembra 2017 je na nepoznanie od mojej osoby. Mala som pred sebou toľko sebaobjavovania, ktoré som musela odomknúť a preskúmať," zverila sa svojim sledovateľom na sociálnych sieťach. Alkohol ju podľa jej slov viedol stále rovnakými cestami a herečka bola na konci svojich síl. "Nemôžem uveriť, že sú to už štyri roky! Pripadá mi to, akoby to boli sotva dva roky. Myslím, že je to dobre," zamýšľa sa nad plynutím času a dobrým výsledkom.

Ak chcela Simpson poraziť závislosť, musela najprv pochopiť príčinu prečo vznikla. A našla ju v sebe. "Chcela som žiť tak, ako to robí vodca, prelomiť zacyklenosť, aby som napredovala - nikdy sa neohliadať späť s ľútosťou a výčitkami svedomia nad akýmkoľvek rozhodnutím, ktoré som urobila a ktoré by som urobila do konca svojho času tu v tomto krásnom svete," začala s rozoberaním svojho osobného príbehu. Ona však bola v skutočnosti citlivý človek a nie líder. "Tá skutočná drina, ktorou som si musela vo svojom živote prejsť, bolo prijatie zlyhania, zlomenosti, sabotovania seba samej. Problémom nebolo to pitie, ale ja. Nemala som sa rada. Nerešpektovala som svoju vlastnú silu," priznala sa Jessica.

Pripomeňte si Jessicu v jednom z jej najväčších hitov, coververzie slávnej pesničky Nancy Sinatrovej:

"Dnes už áno. Zmierila som sa so strachom a prijala som časti svojho života, ktoré sú jednoducho smutné. Vlastním svoju osobnú silu s oduševnenou odvahou. Som absolútne úprimná a príjemne otvorená. Som slobodná," konštatovala s radosťou Jessica, ešte pred pár rokmi takmer stroskotanec.  "Osobne som na to potrebovala prestať piť alkohol, pretože udržiaval moju myseľ a srdce v kruhu rovnakým smerom a úprimne povedané, bola som vyčerpaná. Chcela som cítiť bolesť, aby som ju mohla nosiť ako čestný odznak," pokračovala vo svojom príbehu.

Ťažko sa verí, že toto je skutočne Jessica:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Simpson (@jessicasimpson)

"Okolo slova alkoholizmus alebo nálepky alkoholik stále panuje silná stigma," myslí si herečka a chcela by sa toho zbaviť. "Vedela som (vtedy, 1. novembra), že práve v tejto chvíli si dovolím vziať späť svoje svetlo, ukázať víťazstvo vo vnútornom boji o sebaúctu a odvážne sa pustiť do tohto sveta s prenikavou jasnosťou," vyznala sa s jej víziou, ktorá sa naplnila. Teraz vedie celkom iný spôsob života. Dodržiava zásady zdravej životosprávy, pravidelne sa stravuje a veľa cvičí. "Cvičenie je emocionálny zážitok. Cvičím, aby som si prečistila hlavu. Robí ma to silnejšou v každom ohľade," tvrdí šťastne vydatá matka troch detí, ktorá aktuálne vyzerá azda najlepšie, ako kedy vyzerala. A môže byť hrdo vzorom aj ostatným s podobním trápením, akým si prechádzala ona.

Súvisiace články

Najčítanejšie