Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Mala dokonalú hrivu a teraz... Tina dala nožnice do ruky synovi, TOTO je výsledok!
Zdielať na
Hudba

Mala dokonalú hrivu a teraz... Tina dala nožnice do ruky synovi, TOTO je výsledok!

Archívna reportáž

Pred mesiacom sa postavila speváčka Tina na predvádzacie mólo a predviedla jeden z modelov, na ktorých sa skvie meno moderátorky jojkárskej talentovej šou, Jasminy Alagič. A bola to práve Tina, ktorá hneď po Jasmina pútala najväčšiu pozornosť. Vyzerala totiž fantasticky, nepochybna aj vďaka skutočne dokonalému účesu, v tomto prípade doslova hrive.

Tina patrí určite medzi najatraktívnejšie speváčky na Slovensku. Svoju exotickú krásu pravidelne dotvára divokými účesmi a "afro" využíva skutočne dokonale. Naposledy ohúrila práve na Bratislavským módnych dňoch, pre ktoré si nechala na hlave urobiť poriadnu hrivu s pomocou kanekalonu a krepovacej žehličky.

Niet pochýb, že to bol účes, aký by brala nejedna žena, no len máloktorá si trúfne. Ak by sa aj trúfla, predsa len je v tomto prípade jednoznačne výhoda na strane žien s exotickým pôvodom.

Tinin duet s Tomášom Maštalírom je absolútny trhák:

Ešte väčšie prekvapenie ale prišlo teraz, keď Tina v Instastories zdieľala príbeh zo súkromia, keď sa jednoducho rozhodla zmeniť účes, no nezašla pritom do žiadneho kaderníctva. Nožnice dala do ruky svojmu 8-ročnému synovi Leovi Lásikovi. Na prvej fotke položila fanúšikom otázku, či si myslia, že ju skutočne ostrihá. Na ďalšej fotke už bol výsledok jasný. "Isteže ma ostrihal. No a čo, bol šťastný prešťastný, akú dôveru dostal a ja pokojne pár dní ponosím čapicu," napísala Tina k spoločnej fotke so synom. Zachovala sa v podstate dokonalo v duchu Montessori pedagogiky, ktorej je sama obrovským fanúšikom.

​Z bujnej hrivy ale ostalo akési páža, no Tine sa hodil aj tento "nedokonalý" strih z rúk 8-ročného chlapca. Rozhodla sa však, že nestačí a v piatok dorazila príbeh svojich vlasov totálne krátkym účesom "na futbalistu". Aj nezbedná štica ale Tine svedčí a je živým dôkazom, že pekná, súmerná tvár a perfektný tvar hlavy znesú akýkoľvek účes.

Tine jej predchádzajúci účše fantasticky svedčal:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ꧁????꧂ (@tinaslovakia)

Súvisiace články

Najčítanejšie