Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Do pätice len to najlepšie..? Hviezdny spevák a hudobník sa oženil so svojou šoférkou!
Zdielať na
Hudba

Do pätice len to najlepšie..? Hviezdny spevák a hudobník sa oženil so svojou šoférkou!

Archívna reportáž

Slávny hudobník z legendárnej skupiny Pink Floyd, Roger Waters (78), sa napriek svojmu veku nebál vstúpiť do v poradí piateho manželského zväzku. Jeho manželkou sa stala Kamilah Chavis afroamerického pôvodu. Nie je o nej známe takmer nič, doteraz sa na verejnosti s Watersom veľmi neukazovala. Ich zoznámenie bolo veľmi prozaické, viezla ho autom z hotela na štadión, kde vystupoval a späť. Čosi na nej Watersa zaujalo a pozornosť od nej nevedel odpútať do tej miery, že sa jej prihovoril bizarnou vetou a odvtedy sú spolu.

Mladej šoférke Kamileh Chavis sa iste ani vo sne nezdalo, že sa raz stane manželkou takej hviezdy, akou je Roger Waters. Ale osud je nevyspytateľný, a keď pred pár rokmi  dostala ponuku prevážať autom slávneho hudobníka v rámci jeho koncertovania v jednom meste, s nadšením ju prijala. Vtedy ešte netušila, že to bolo jej osudové stretnutie s frontmanom slávnej kapely Pink Floyd. "Strávil som vtedy dva týždne na jednom mieste, behom ktorých som absolvoval veľa ciest medzi hotelom a štadiónom. Môj bodyguard sedel vpredu vedľa nej a rozprávali sa, zatiaľ čo ja som sedel vzadu. Niečo ma na nej zaujalo," povedal Waters v jednom rozhovore. 

Dlho nezostal iba pri pozorovaní zaujímavej ženy a nadviazal s ňou rozhovor. "Prepáčte, ale povedal vám už niekto, že máte krásne lícne kosti?" položil jej vraj jedného dňa bizarnú otázku s ukrytým komplimentom. A bola ruka v rukáve. Ktorá žena by odolala takému charizmatickému úspešnému mužovi, aj keď má už vyšší vek. Život mladej ženy sa odvtedy celkom zmenil. Zrejme ale dvojica nebola veľmi naklonená publicite ich vzťahu, zachytili ich spolu iba na filmovom festivale v Benátkach v roku 2019. No boli spolu vraj už niekoľko rokov predtým, no zrejme až po Watersovom poslednom rozvode s filmárkou Low Leading v roku 2015. S tou sa po zásnubách v roku 2004 v roku 2012 aj oženil, manželstvo však vydržalo iba tri roky.

Roger Waters je okrem iných aj autorom legendárnej piesne Another Brick In The Wall: 

Roger Waters mal svadbu s piatou manželkou Kamilah Chavis vo svojom rozľahlom sídle v Bridgehampton Estate v New Yorku, ktoré kúpil v roku 2010 za 16,2 milióna dolárov. Niekoľko fotiek z tejto udalosti zdieľal ženích aj na sociálnej sieti. Pripísal k nim aj pár viet. "Som šťastný," vyznal sa hudobník v jednej z nich. Kamilah vyzerala skvele v bielych čipkovaných svadobných šatách, kučeravé vlasy mala vzadu upravené do drdolu s ozdobou zo zelených halúzok a kvetov. V ruke držala kyticu z poľných kvetov. Jej outfit sa hodil do scenérie ich svadby, konajúcej sa neďaleko vodnej plochy obkolesenej trávou, kde sa aj spolu vyfotili. Nevesta priam žiarila šťastím, podobne aj ženích.

 Roger je po boku Kamilah veľmi šťastný, o čom svedčia aj fotky z ich nedávnej svadby:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Roger Waters (@rogerwaters)

Treba veriť, že jeho piata manželka nedopadne tak, ako jej štyri predchodkyne. Okrem spomínanej Low Leading bol Waters ženatý od roku 1969 do roku 1975 so svojou láskou z detstva Judith Trim. Ďalšou manželkou bola od roku 1976 Carolyn Christie a má s ňou syna Harryho a dcéru Indiu. Rozviedli sa v roku 1992. V  tom istom roku sa zosobášil s Priscillou Phillips a bývalý manželský pár má spoločného syna Jacka. Ich manželstvo sa skončilo v roku 2001. Po poslednom rozvode v roku 2015 sa snáď hudobník dostatočne poučil a aj vzhľadom na jeho vek je snáď nepravdepodobné, že sa opäť niekedy rozvedie. V to iste obaja novomanželia pevne veria. 

Súvisiace články

Najčítanejšie